V zadnjih 24 urah dve smrtni nesreči

V zadnjih 24 urah dve smrtni nesreči
Regija danes
Tipografija

V zadnjih 24 urah sta se na Celjskem zgodili kar dve smrtni prometni nesreči. Prva se je včeraj zgodila v Šentjurju, druga pa minulo noč v Štorah. (SŠol, Foto: Pixabay)

 Včeraj, ob 17.45 uri, je 77-letni voznik osebnega vozila v semaforiziranem križišču na Ljubljanski cesti v Šentjurju trčil v avtomobil voznice, ki je ustavila zaradi rdeče luči na semaforju. Vozilo ženske je nato odbilo še v avtomobil pred njo. To vozilo pa še v avtomobil tretjega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. V nesreči se je zelo hudo poškodoval 77-letnik, ki so ga z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer pa je umrl. Okoliščine dogodka policija še preverja.

 Danes, nekaj čez polnoč, pa je 45-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Celja, izven Štor, na ravnem delu ceste zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v voznika tovornega vozila, ki je pripeljal nasproti. Hudo poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v jutranjih urah umrl. Tudi v tem primeru policija še preverja vse okoliščine dogodka.

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam