Sploh koga zanima najem hotela na Celjski koči?

Sploh koga zanima najem hotela na Celjski koči?
Regija danes
Tipografija

V ponedeljek se je iztekel rok za prijavo na javno zbiranje ponudb za najem hotela na Celjski koči. Do izteka roka družba ZPO Celje ni prejela nobene ponudbe.

Iskanje novega najemnika na Celjski koči se je začelo, ko je podjetje Pišek gostinstvo konec minulega leta po le šestih mesecih napovedalo odstop od najemne pogodbe. V novem razpisu je bil predviden petletni najem z enako najemnino, kot je bila razpisana že prvič, to je približno štiri tisoč evrov. Pišek naj bi mesečno plačeval pet tisoč evrov. Če po njegovem odhodu ne bo mogoče najti najemnika, naj bi za ponudbo hotela skrbela družba ZPO Celje, da ga ne bi bilo treba zapreti.

Družba ZPO Celje bo jutri ponovila razpis, ki bo prinesel dve novosti, in sicer, da bo v skladu z dogovorom možno hotel prekategorizirati v drugo obliko nastanitvenega obrata, ter 30 znižano izhodiščno ceno najema. Ta bo znašala nekaj več kot 2.900 evrov na mesec brez davka.

Razpis bo objavljen na spletni strani družbe in Mestne občine Celje ter na socialnih medijih družbe ZPO Celje. Ponudniki bodo lahko svojo ponudbo oddali do 27. januarja do 12. ure.

Foto: SHERPA

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam