Šotori Petre bližje avstrijskim kupcem

Šotori Petre bližje avstrijskim kupcem
Regija danes
Tipografija

 

Podjetje Petre, ki je največji slovenski ponudnik na področju proizvodnje, najema in prodaje prireditvenih šotorov in industrijskih hal, je v Velikovcu odprlo razstavni prostor. S tem je avstrijskemu trgu, na katerem je v minulih letih pridobilo že veliko poslovnih partnerjev, še bolj približalo svoje izdelke in storitve.

 

 

Razstavni prostor je v industrijskem parku, v zgornjem nadstropju in na dvorišču stavbe, v kateri je pred petimi leti proizvodne prostore odprlo podjetje Ograje Kočevar, ki je prav tako iz Spodnje Savinjske doline. Čezmejna naložba družinskega podjetja Petre je vredna 140 tisoč evrov, od tega je 75 odstotkov denarja prispevala država oziroma Evropski sklad za regionalni razvoj.

Kot je povedala pomočnica direktorice Sabina Palir, bodo kupci v Avstriji zdaj lahko »od blizu« spoznali njihove storitve in izdelke, a tudi visokokakovostne materiale, iz katerih so narejeni. Podjetje Petre na avstrijskem trgu ustvari približno 10 odstotkov prometa, ki je lani v celoti znašal 3,8 milijona evrov. Kupce ima tudi v Italiji, na Hrvaškem, v Luksemburgu, na Madžarskem in v Nemčiji.

Foto: arhiv podjetja Petre

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam