V Zdravstveni postaji Vransko z obnovljenimi prostori

V Zdravstveni postaji Vransko z obnovljenimi prostori
Regija danes
Tipografija

Občani Vranskega in okoliških občin so se v sredo razveselili prenovljenih prostorov ambulante družinske medicine, patronažnega varstva in posvetovalnice ter novih prostorov fizioterapije. Skupna vrednost naložbe je znašala nekaj več kot 114 tisoč evrov.

Zbrane je uvodoma pozdravila direktorica žalskega zdravstvenega doma dr. Hana Šuster Erjavec. Poudarila je, da so obnovili prostore v prvem nadstropju v skupni izmeri 139 kvadratnih metrov, ki obsegajo ambulanto družinske medicine s pripadajočo sprejemno ambulanto in referenčno ambulanto. Preuredili so prostor za patronažno službo in prostor za otroško preventivo, na novo so uredili tudi prostor za fizioterapijo. Novo podobo so dobili še čakalnica, hodnik in prostor za odmor.

Slovesnosti ob odprtju so se med drugim udeležili župani Občin Vransko Franc Sušnik, Tabor Marko Semprimožnik in Žalec Jan Kos. Domači župan Franc Sušnik je povedal, da je vesel in srečen, da bodo občani Vranskega sedaj imeli dobre prostore za obisk pri zdravniku. Otvoritev s prerezom traku sta opravila župan Franc Sušnik in direktorica dr. Hana Šuster Erjavec. V krajšem kulturnem sta nastopila Zala Cekin na kitari in Aljaž Kuserbanj na violončelu. (Foto: TT)

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam