V mestu še ena zapora prometa

V mestu še ena zapora prometa
Regija danes
Tipografija

V Celju bo od jutri, 13. oktobra, še ena zapora prometa. Zaradi del bo namreč na 100 metrov dolgem odseku Levstikove ulice od Gimnazije Celje - Center do križišča z Vrunčevo ulico polovična zapora. Ulica bo prevozna iz smeri centra mesta proti avtobusni postaji, za tiste, ki se bodo pripeljali iz smeri avtobusne postaje, pa bo urejen obvoz po Vrunčevi, Oblakovi in Kersnikovi ulici, pojasnjujejo v Mestni občini Celje. Predvidoma 27. oktobra pa bodo v Levstikovi ulici uvedli popolno zaporo prometa, ki bo veljala dva tedna.

V tem času bodo ukinili avtobusno postajo pri Gimnaziji Celje - Center. Mestna občina Celje bo stanovalcem in poslovnim subjektom, ki imajo lastne parkirne prostore v kareju 10, izdala dovolilnice, s pomočjo katerih bodo lahko brezplačno parkirali na bližnjih parkiriščih, saj zaradi gradbenih del ne bodo imeli dostopa do svojih parkirišč. Dovolilnice bodo prejeli na sedežu Mestne četrti Center.

KOt dodajajo v Mestni občini Celje, je spremenjen prometni režim potreben, ker bodo v sklopu projekta ureditve mreže kolesarskih povezav na obeh straneh omenjenega odseka Levstikove ulice uredili mešano površino za pešce in kolesarje. Sočasno bodo zamenjali 100 metrov vodovoda in namestili novo javno razsvetljavo. Gradbena dela bodo stala okoli 70 tisoč evrov.

BA

Foto: MOC

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam