Družina Krivonog v novem domu

Družina Krivonog v novem domu
Regija danes
Tipografija

Družina Krivonog iz Lahomnega pri Laškem se je morala lani poleti nenadoma izseliti iz svoje hiše. Zaradi posledic neurja se je namreč udrla zemlja v neposredni bližini njihovega doma. Geologi in statiki so ugotovili, da je objekt prenevaren za bivanje, zato je morala tričlanska družina zapustiti dom in se preseliti na drugo, varno lokacijo. Danes se je družina vselila v nov dom.

Občina Laško je skupaj s Civilno zaščito Laško, tamkajšnjim Rdečim križem in Karitasom družini ves čas pomagala tako z začasno nastanitvijo kot pri nakupu in ureditvi nove nadomestne nepremičnine.

„Naravne nesreče pogosto pustijo posledice ne samo na objektih, temveč tudi na ljudeh, zato me radosti, da smo s skupnimi močmi uspeli narediti nekaj dobrega. Zahvalil bi se vsem, ki so pomagali družini zagotoviti nov dom,“ je ob uspešno zaključenem projektu zadovoljen župan Občine Laško Franc Zdolšek. Ganjen ob primopredaji hiše je bil tudi Zlatko Krivonog: "Brez dobrih ljudi nam ne bi uspelo. Iskrena hvala vsem, ki ste pomagali."

BA

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam