V prometni nesreči umrl 51- letni voznik tovornega vozila

V prometni nesreči umrl 51- letni voznik tovornega vozila
Regija danes
Tipografija

V dopoldanski prometni nesreči na štajerski avtocesti, izven naselja Ljubečna, je umrl 51- letni voznik tovornega vozila, so sporočili iz POlicijske uprave Celje. V nesreči, ki se je zgodila okoli 9.20 ure, so bili udeleženi 51-letni voznik tovornega vozila, 40-letni voznik tovornega vozila s priklopnikom in 25-letni voznik tovornega vozila. 

51-letni slovenski voznik, ki je vozil po avtocesti iz smeri Celja proti Dramljam po desnem prometnem pasu, je silovito trčil v tovorno vozilo s  priklopnikom, ki je stalo v koloni. Zaradi posledic silovitega trčenja je 51-letnik na kraju nesreče umrl. Po trčenju je tovorno vozilo s priklopnikom, v katerega je trčil 51-letni voznik, trčilo še v tovorno vozilo pred seboj, ki je prav tako stalo v koloni. Druga dva udeležena voznika, državljana Bosne in Hercegovine, v prometni nesreči nista bila poškodovana.

Zaradi ogleda kraja prometne nesreče in odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila avtocesta do 12-ih v celoti zaprta, obvoz je bil po vzporedni regionalni cesti.

To je letos že štirinajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje, četrta na avtocesti in tretja na istem odseku.

BA

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam