Igrišče popilo vodo, celjski nogometaši pa tri gole

Igrišče popilo vodo, celjski nogometaši pa tri gole
Regija danes
Tipografija

Nedeljski štajerski nogometni derbi v Celju se je končal šele ob 23.00, kajti sprva je bil zaradi močnega naliva oziroma razmočene zelenice prekinjen po treh minutah in preložen za tričetrt ure.

Za celjsko blagajno bi bilo bolje, če bi bil kdaj drugič, kajti v lepšem vremenu bi se prav gotovo zbralo več gledalcev, ne pa zgolj tisoč. Toda imeli so kaj videti. Varovanci trenerja Agrona Šalje so imeli tekmece na kolenih, a jih niso uspeli položiti na pleča in jih dokončno streti. Zapravili so nekaj izjemnih priložnosti, kljub temu so povedli z 2:0 z goloma Žana Zaletela (po podaji s kota) in Jona Šporna, ki mu je uspel izjemen prodor po desnem krilu.

Danes je minilo natanko leto dni, odkar so nogometaši Celja postali državni prvaki. Na odločilni tekmi 36., zadnjega kroga slovenskega prvenstva, so na domačem štadionu igrali neodločeno 2:2 z neposrednimi tekmeci v boju za prvo mesto, nogometaši Olimpije. Gola za celjsko moštvo, ki ga je vodil trener Dušan Kosić, sta dala Luka Kerin in Dario Vizinger ...

Foto: Andraž Purg - GrupA

Preberite več v Novem tedniku

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam