Letošnje Pivo in cvetje le še spomin, Kraljestvo zlatoroga ostaja

Letošnje Pivo in cvetje le še spomin, Kraljestvo zlatoroga ostaja
Regija danes
Tipografija

Pomemben del nedavne prireditve Pivo in cvetje predstavlja seveda tudi cvetlična podoba Laškega, te pa si v zadnjih letih ni mogoče zamisliti brez skupine Chic corner, ki jo sestavljajo tri ustvarjalke neskončnih idej, Tatjana Rajh, Metoda Benedek in Barbara Penič. Tudi letos so s svojimi cvetličnimi intervencijami poskrbele, da je bilo Pivo in cvetje mikavno ne le zaradi dobrega piva, kulinarike, koncertov in drugega živahnega dogajanja.

Tako so članice Chic cornerja ocvetličile občinska vrata, stavbo Stika in steno na šolskem igrišče, ki je bilo prizorišče koncertov. Prav posebno pozornost pa si zasluži ocvetličenje na Trubarjevem nabrežju, kjer so ustvarile Kraljestvo zlatoroga in kjer se obiskovalci lahko tudi sami prelevijo v zlatoroga, ki je simbol Laškega piva. Kraljestvo zlatoroga bo vabilo vse poletje, zato priložnosti narediti si kak lep cvetlični selfie res ne gre zamuditi. „Ne glede na to, da je bilo Pivo in cvetje tokrat le dva dneva, zato ni bilo dela nič manj, saj snovanje, izdelava in postavitev terjajo svoj čas. Sicer znamo tudi same marsikaj „zašraufat“, ampak pri tem projektu je zelo dragocena pomoč Komunale Laško,“ je v imenu vseh treh ustvarjalk Chic cornerja povedala Tatjana Rajh.

Na naslovni fotografiji: Chic corner v Kraljestvu zlatorogo v družbi s sodelavcem iz Komunale Laško, ki skrbi za urejeno cvetje v Laškem (z leve) Tatjana Rajh, Drago Hriberšek, Metoda Benedek in Barbara Penič.

Foto: Andraž Purg - GrupA

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam