Županov sprejem za najboljše

Županov sprejem za najboljše
Regija danes
Tipografija

Bojan Šrot, župan Mestne občine Celje, je danes sprejel najuspešnejše učence celjskih osnovnih šol in Glasbene šole Celje.  Z vsake šole je s knjigo nagradil šest najuspešnejših, ki jih je predlagala posamezna šola. Gre za mlade, ki so v devetih letih izstopali po svojih uspehih pri šolskem delu in se ukvarjajo s številnimi obšolskimi dejavnostmi.

Župan jim je čestital za dosežke, ki niso plod slučajnosti, pač pa vztrajnega in marljivega dela, in jim sporočil: "Kakorkoli se boste spreminjali in se bo spreminjal svet okoli vas, ostanite to, kar ste, čudoviti in enkratni. Ne pozabite, vaše srce, vaše vrednote in odnos do soljudi so tisto, kar v življenju največ pomeni. Če boste potrebovali pomoč, jo poiščite, če boste potrebovali nasvet, naj vam ne bo nerodno prositi zanj. Vsak človek kdaj potrebuje nasvet, kajti nihče ne more sam hoditi skozi življenje."

Najuspešnejše je nagovoril tudi vodja aktiva ravnateljev Jože Berk, ravnatelj Osnovne šole Hudinja, ki je poudaril, da znamo Slovenci in tudi mnogi Celjani seči po zvezdah, tako kot kolesarski šampion Tadej Pogačar, ki je ravno v našem mestu pred nekaj dnevi prepričljivo zmagal na eni od etap dirke Po Sloveniji in na koncu slavil tudi končno zmago. "Tadej ima na svoji spletni strani zapisano misel, da ne smeš nikoli odnehati in se nikoli predati. Želim, da takšni poti sledite tudi vi. Bodite vztrajni in ambiciozni še naprej«, je povedal Jože Berk iz OŠ Hudinja, ki je pripravila tudi glasbeno-plesni program.

Foto: Gregor Katič

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam