Menjava na direktorskem mestu

Menjava na direktorskem mestu
Regija danes
Tipografija

Epidemija je v zadnjem letu močno posegla tudi v delovanje Mladinskega centra Velenje in precej preoblikovala program dela in dejavnosti. Kljub vsemu je center uspel izpeljati večino zastavljenih projektov, predvsem na področju prostovoljstva, kjer so prostovoljci izvedli tudi dodatne akcije. Z junijem je prišlo tudi do menjave na direktorskem mestu. Dosedanjega direktorja Marka Pritržnika je nasledil Janko Urbanc.

 

Kot je ob predstavitvi poročila o delu razkril dosedanji direktor Marko Pritržnik, so lani z dejavnostmi izstopali predvsem prostovoljci skupine Udarnik MC Velenje, ki so v času epidemije izvajali projekt Naše ulice so prazne, naša srca ne. Skupno so lani opravili kar 4.700 udarniških ur, pri čemer je sodelovalo več kot 80 mladih. Za omenjeno akcijo so prostovoljci prejeli repliko jabolka navdiha, ki jim jo je podelil predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Pred dnevi je Slovenska filantropija njihov projekt razglasila za naj projekt medgeneracijskega prostovoljstva.

Velenjska občina bo prizadevanja mladih podpirala tudi v prihodnje, z dosedanjimi dosežki so bili zadovoljni tudi mestni svetniki. Ti so na zadnji seji potrdili tudi novega direktorja javnega zavoda Mladinski center Velenje Janka Urbanca, dosedanjega direktorja Zavoda eMCe plac. Marko Pritržnik se seli v občino, kjer bo vodil urad za družbene dejavnosti.

Foto: MOV

 

Preberite več v Novem tedniku

Z VAMI V ŽIVO

Ekipa radia Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam