Kdaj je možno testiranje s hitrimi testi v Celju?

Kdaj je možno testiranje s hitrimi testi v Celju?
Regija danes
Tipografija

Kot je znano, tudi Zdravstveni dom Celje od ponedeljka organizira prostovoljno in brezplačno testiranje za okužbo z novim koronavirusom. Testiranje je občanom na voljo v Celju, in sicer v hali A na Celjskem sejmišču.

Testiranje je v Celju možno danes med 12. in 16. uro, jutri in v ponedeljek od 12. do 15. ure, v torek, sredo in četrtek med 13. in 15. uro, ter naslednji petek med 12. in 15. uro. Morebitne spremembe ter nadaljnji potek testiranj bo zdravstveni dom objavil na svoji spletni strani.

Lokacije in datume hitrih testiranj v ostalih občinah objavljajo občine in zdravstveni domovi na svojih spletnih straneh.

»Občani morajo s sabo prinesti osebni dokument in kartico zdravstvenega zavarovanja. Testiranje je namenjeno iskanju morebitnih okuženih med - na videz zdravo – populacijo. Zato tisti, ki imajo kakršne koli, tudi blage znake bolezni, naj na testiranje s hitrimi testi ne hodijo, ampak se samoizolirajo ter kontaktirajo svojega izbranega osebnega zdravnika. Le ta jih bo napotil na testiranje z metodo PCR,« pravijo v ZD Celje. (SŠ)

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

Sledite nam