Na Gradu Podsreda že mogoče rezervirati nočitev

Na Gradu Podsreda že mogoče rezervirati nočitev
Regija danes
Tipografija

Občina Kozje bo konec junija odprla nastanitvene zmogljivosti na gradu Podsreda. Rezervacije že sprejemajo, bivanje znotraj grajskih zidov pa bo možno od 25. junija, ko načrtujejo tudi uradno otvoritev nastanitvenih zmogljivosti. ⁣⁣

Rezervacije sprejemajo na novi spletni strani gradu Podsreda. Namestitve na gradu pa bo najverjetneje mogoče poravnati tudi v obliki turističnih bonov.

Županja Kozjega Milenca Krajnc:

 

Občina Kozje je k ureditvi prenočitvenih kapacitet v spodnjem gospodarskem poslopju gradu Podsreda pristopila konec minulega leta z namenom povečanja števila domačih in tujih gostov, predvsem tistih, ki jih zanimajo kulturna dediščina, ohranjena narava, mir in sprostitev. Gre za inovativen turistični produkt na tem območju, ki se navezuje na povezovanje narave in kulture ter v posebno okolje gradu prinaša 15 novih namestitev. V sklopu projekta so v obstoječih prostorih opremili tri apartmaje in tri sobe. Te so sodobno in stilsko opremljene. Vrednost ureditve prenočišč je znašala dobrih 192 tisoč evrov. Grad Podsreda tako iz svoje protokolarne vloge, družabnega središča in doživljajske priložnosti svojo ponudbo širi tudi v nastanitveni turizem.

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam