Z Radiem Celje skočimo na MOS!

Z Radiem Celje skočimo na MOS!
Aktualno
Tipografija

Na Radiu Celje v tem tednu pripravljamo nagradno igro, v sodelovanju z Celjskim sejmom. Vabimo vas, da obiščete že 54. MOS - največji poslovno-sejemski dogodek v Celju med 14. in 18. septembrom na Celjskem sejmu.

Od ponedeljka, 29. avgusta do sobote, 3. septembra pozorno poslušajte Radio Celje in sledite navodilom in z malo sreče boste prejeli brezplačne vstopnice za obisk sejma MOS.

Kako do nagrade?

Pošljite SMS sporočilo na številko 031 609 609 s ključno besedo MOS skupaj z vašim imenom in priimkom. Od ponedeljka, 29. avgusta do sobote, 3. septembra bomo vsak dan dvema srečnima izžrebancema podarili 4 vstopnice za obisk 54. Mednarodnega obrtnega sejma MOS. Na vaš mail naslov boste prejeli kode skupaj z navodili kako si kreirati vstopnice.KONEC SKRBI: 
Varčna in cenejša prihodnost

Letos že 54. MOS - največji poslovno-sejemski dogodek

Dolgoletna tradicija in trajnostna vizija najbolj označujeta letošnji 54. sejem MOS, ki bo potekal od 14. do 18. septembra. Je največji in najpomembnejši sejemski dogodek v Sloveniji. Razdeljen je na 5 tematskih področij: MOS DOM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS PLUS, MOS B-DIGGIT in MOS TURIZEM. Ker zajema tako širok nabor področij, mu radi rečemo »sejem vseh sejmov«. Predstavila se bodo vodilna podjetja iz omenjenih področij, poskrbljeno pa bo tudi za številna predavanja, dogodke in delavnice, kjer bodo strokovnjaki brezplačno nudili koristne informacije in nasvete. Letošnja glavna vsebinska usmeritev MOS-a bo naravnana v trajnostno prihodnost, kjer bo velik poudarek na SAMOOSKRBI.

V podjetju Celjski sejem smo ponosni na tradicijo našega MOS-a. Sejma, ki je v petih desetletjih oblikoval številne uspešne podjetniške zgodbe, nova partnerstva, izobraževal in omogočal ugodne nakupe končnim kupcem. Samo v zadnjem desetletju smo na sejmu gostili več kot 1,5 milijona obiskovalcev in več kot 15.000 razstavljavcev iz 40 držav.

Letos se razstavljavci v tem trenutku še prijavljajo, a za zdaj se že bližamo številki 600 direktnih razstavljavcev, kar že presega lansko število razstavljavcev. Direktni razstavljavci prihajajo iz 10-ih držav, iz tujine jih je trenutno prijavljenih preko 40. Če pa dodamo še zastopana podjetja oz. blagovne znamke, ki se bodo predstavile, je v tem trenutku skupno število vseh skoraj 1000 iz 20-ih držav.

Letos pričakujemo tudi višje številke pri obiskovalcih, in glede na prve odzive  ocenjujemo, da bo 54. MOS obiskalo okoli 60.000 ljudi. Lani jih je bilo 20.000 manj, na kar so vplivali PCT pogoji.

Na MOS, kjer je vse na enem mestu!

Tradicionalnih 5 segmentov smo letos posodobili in dopolnili, za še bolj učinkovito sejemsko izkušnjo.

MOS DOM ponuja vse na enem mestu za gradnjo in obnovo doma, da boste z nasveti strokovnjakov dosegli svoj sanjski dom.

MOS TURIZEM vam omogoča, da odkrijete kam naslednjič odpotovati na počitnice ali kratek oddih ter kam po izvrstna kulinarična doživetja.

MOS TEHNIKA ENERGETIKA združuje vsebine dveh vsem dobro poznanih sejmov Energetika in MOS Tehnika ter odpira nove priložnosti za predstavitev podjetij s področja profesionalnih energetskih rešitev.

MOS B-DIGGIT pokriva področje inovativnih digitalnih rešitev in odpira nove priložnosti, da bodo podjetniki in podjetja proces digitalizacije lažje in bolj učinkovito vpeljali v svoje poslovanje.

MOS PLUS ohranja tradicionalno sejemsko nostalgijo z izdelki široke potrošnje in z razstavnim programom eMobilnosti.

S kolesom na MOS še ceneje!

Ker se v družbi Celjski sejem zavedamo pomena trajnostnega razvoja, in ker je 54. MOS glasnik samooskrbe, ki spodbuja tudi zeleno alternativo in dviganje zavesti o tem, kaj lahko sami naredimo za odgovorno prihodnost, bi radi spodbudili obiskovalce, predvsem prebivalce iz Celja, da se odpravijo na letošnji MOS s kolesom. Vsak, ki se bo pripeljal s kolesom na sejem, bo lahko kupil še cenejšo karto, in sicer za 6 evrov. Projekt smo pripravili skupaj z Mestno občino Celje in Novim tednikom & Radio Celje ter podjetjem Nomago.

Pomembnost MOS-a čedalje bolj opazna v slovenskem gospodarskem prostoru

Vsakokratne ankete in raziskave tako med razstavljavci kot obiskovalci kažejo izjemen porast ozaveščenosti o tem, kako zelo pomemben je MOS za slovensko gospodarstvo. Podjetja in institucije se vedno bolj zavedajo pomembnosti sejmov za njihovo uspešno sodelovanje. Zato si vsako leto prizadevamo, da poskušamo MOS približati še širšemu krogu razstavljavcev in za obisk navdušiti še več obiskovalcev.

Dobrodošli na 54. MOS, med 14. in 18. septembrom na Celjski sejem!

Izognite se vrsti, kupite vstopnico preko spleta!

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Z Radiem Celje skočimo na MOS!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Z Radiem Celje skočimo na MOS!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 CELJE  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje. Promovira pa se na FB strani Radia Celje in Novega tednika, na spletni strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od ponedeljka, 29. 8. 2022 do sobote, 3. 9. 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradni akciji lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Z Radiem Celje skočimo na MOS!«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje vsak dan od 29. 8. do 3. 9. 2022. Za nagrado se potegujete s poslanim sms sporočilom na številko 031 609 609 s ključno besedo MOS skupaj z vašim imenom in priimkom.

Z malo sreče boste prejeli nagrado našega sponzorja. Vsak dam bomo nagradili 2 poslušalca, ki bosta prejela na svoj mail naslov 4 kode skupaj z navodili za kreiranje vstopnic, s katerimi bodo lahko brezplačno obiskali sejem.

 

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije nagradil 12 poslušalcev, ki bodo prejeli na svoj mail naslov 4 kode skupaj z navodili za kreiranje vstopnic, s katerimi bodo lahko brezplačno obiskali sejem.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se ne posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme na svoj mail naslov 4 kode skupaj z navodili za kreiranje vstopnic, s katerimi bodo lahko brezplačno obiskali sejem.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov v roku 5 delovnih dni sicer bomo izžrebali novega nagrajenca.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 24. 8. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam