Gremo na teraso bazena in restavracije Aqua Roma!

Gremo na teraso bazena in restavracije Aqua Roma!
Aktualno
Tipografija

Na Radiu Celje v tem tednu pripravljamo nagradno igro, v sodelovanju z Aqua Romo iz Rimskih toplic.

V tem tednu bomo vsak dan nekomu izmed vas podarili praktično nagrado restavracije in picerije ter bazena Aqua Roma. Nagrado boste prejeli po pošti.

Kako do nagrade?

Na Facebook strani Radia Celje označite pet prijateljev, s katerimi bi uživali v Aqua Romi, sliko pa nato še všečkajte in delite naprej. Vsak dan bomo izžrebali enega nagrajenca, ki bo prejel dopis o prevzemu nagrade po pošti.

Ta teden z nami na terasi bazena in restavracije Aqua Rome uživa Luka Žerjav.


V objemu zelenih Rimskih toplic vam nudijo oddih proč od mestnega vrveža. Pričakuje vas restavracija, ki bo razvajala vaše brbončice z okusnimi dobrotami, hotel, ki bo poskrbel, da se boste dodobra naspali in pa bazen, da se naužijete vodnih dogodivščin.

Obnovljena terasa in  restavracija AquaRoma vas pričakuje v prijetnem domačem ambientu. V večnamenski svetli dvorani sprejmejo tudi zaključene družbe do 100 oseb.  Svojo bogato kulinarično ponudbo nenehno nadgrajujejo s posebnimi tematskimi dogodki (dnevi ribjih jedi, dnevi hamburgerjev, ponudba jedi slovenskih pokrajin, kmečki krožnik laških domačij …) . Trudijo se, da bi vaš krožnik bogatile vedno sveže, tudi sezonsko obarvane jedi. Med tednom vam nudijo samopostrežne malice, med vikendom pa samopostrežna kosila.

Da pa pri njih ne boste samo jedli vam nudijo še dodatno ponudbo vodnega parka. Pri njih se razvajate v naravni termalni vodi, odvečno energijo sprostite ob spustu po toboganih ali pa se udeležite raznih vodnih iger. Poskrbljeno je tudi za najmlajše z malim bazenom in z maskoto bikec Štrikec. V času počitnic imajo ob petkih tudi nočno kopanje. Nudijo tudi zakup bazena za privatno zabavo.

Seveda je ponudba zaključena z nočitvenimi kapacitetami. V hotelu je na voljo 21 sodobno opremljenih sob s klimatsko napravo in teraso. Gostje hotela imajo tudi v poletnih mesecih brezplačen vstop v vodni park. Napolnite si baterije v naši sodobni individualni delux sobi s savno in jacuzzijem. 

Zaradi dostopnosti z vlakom si lahko privoščite družinski izlet z vlakom, saj je v bližini kompleksa tudi železniška postaja.

Na enem mestu, v osrčju zelene Slovenije vas pričakuje skriti biser AQUA ROME! Kjer je vse FEJST!

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Gremo na teraso bazena in restavracije Aqua Roma!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Gremo na teraso bazena in restavracije Aqua Roma!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je  Agm nemec, d.o.o., Marno 44, 1431 Dol pri Hrastniku (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 25. do 29. julija 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Gremo na teraso bazena in restavracije Aqua Roma!«

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema..

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na facebook strani Radia Celje bomo vsak dan med 25. in 29. julijem objavili fotografijo, med vsemi, ki boste označili, da bi skupaj s svojimi prijatelji želeli uživati na terasi bazena in restavracije Aqua Roma in všečkali objavo,  bomo vsak dan izžrebali prejemnika nagrade.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podelil:

 • darilni bon za kosilo po lastni izbiri za dve osebi (podelimo v ponedeljek, torek in sredo)
 • celodnevna vstopnica za bazen za 2 odrasli osebi (podelimo v četrtek in petek)

Nagrajenec bo bon z dopisom prejel po pošti.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo in nagrado po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 21. 7. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam