Skupaj z Radiem Celje in festivalom Arsana v svetovna glasbena doživetja!

Skupaj z Radiem Celje in festivalom Arsana v svetovna glasbena doživetja!
Aktualno
Tipografija

Ljubitelji glasbe boste navdušeni nad mednarodnim glasbenim festivalom Arsana. Ta se je v zadnjih letih prebil med pomembne evropske festivale ter se zapisal na svetovni glasbeni zemljevid. Vsako leto se v času festivala zvrstijo številni dogodki in nastopi glasbenih umetnikov s področja klasične, jazz, world, vokalne in instrumentalne glasbe.  Festival Arsana pa bo letos še večji, še bolj bogat, a obenem želijo hraniti butičnost. Letošnja, že štirinajsta izvedba festivala, bo tako Ptuj ponovno postavila na festivalski zemljevid Evrope. Med vrhunci  festivala pa bodo Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltinško bando, Big Band RTV Slovenija s solisti: Eva Hren, Amaya - Maja Keuc, Tinkara Kovač, Klemen Slakonja, Emma Sartor in Lado Leskovar. Nastopili bodo še Balkan fever, Jan Kus & Slavo Rican Assembly z Vesno Pisarović, Prifarski muzikanti z gosti: Nuška Drašček in Anja Bukovec, Oblivion - Kaliopi & Edin Karamazov, New York Voices z Vox Arsano, prisluhnili boste lahko tudi akustični Siddharti in Joker Out, do solz pa vas bo nasmejal Tadej Toš.

Več na www.festivalarsana.com

Za nekatere od naštetih koncertov imamo tudi na Radiu Celje vstopnice za vas. Vas zanima kako do nagrade?

Na Facebook strani Radia Celje bomo v soboto, 16. in nedeljo, 17. julija objavili koncerte festivala Arsana. Vaša naloga pa je , da pod izbrano fotografijo označite pet prijateljev, s katerimi bi želeli obiskati koncert. Konec dneva bomo izbrali 7 srečnih izžrebancev, ki bodo prejeli po 2 vstopnici za obisk festivala Arsana. Vstopnice vam bomo poslali po pošti na vaš naslov.


VLADO KRESLIN, MALI BOGOVI & BELTINŠKA BANDA

V petek, 22. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Vlado Kreslin – vokal, kitara, Mali bogovi: Iztok Cergol – violina, Mileta Grujić – klaviature, Tonč Feinig – klaviature, Matej Sušnik – kitara, Luka Jerončič – bas kitara, kontrabas, Luka Ovsec – tolkala, Gašper Peršl – bobni

Nastopi Vlada Kreslina v različnih zasedbah in s široko paleto gostujočih glasbenikov so na Festivalu Arsana dobrodošla stalnica, ki vedno znova navduši. Letos bo nastopil v družbi Malih bogov in godcev iz rojstnih Beltincev, Beltinške bande, s katero je poskrbel za preboj slovenske ljudske/etno glasbe in prekmurskega narečja ter ju z osebno noto približal vsem generacijam. Le kdo se ne spomni njegove prve največje uspešnice »Od višine se zvrti« in ne pozna njegove legendarne pesmi »Tista črna kitara«, s katerima predaja brezčasna sporočila z življenjskimi modrostmi.

1657883407 arsana1


BIG BAND RTV SLOVENIJA S SOLISTI: EVA HREN, AMAYA, KLEMEN SLAKONJA, LADO LESKOVAR, TINKARA KOVAČ, EMMA SARTOR

V soboto, 23. julija, ob 21.00, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Big Band RTV Slovenija, Solisti: Klemen Slakonja, Maja Keuc, Eva Hren, Lado Leskovar, Tinkara Kovač, Emma Sartor dirigent: Lojze Krajnčan

Big Band RTV Slovenija je ena najstarejših tovrstnih zasedb na svetu. Nepretrgano deluje od leta 1945. S prvim obdobjem je najbolj povezan Bojan Adamič, ki ga je pod imenom Plesni orkester Radia Ljubljana (PORL) vodil do začetka 60. let 20. stoletja.

Nasledil ga je Jože Privšek, ki je zasedbo povzdignil v najvišji kakovostni razred in utrdil njeno slavo na območju nekdanje Jugoslavije ter širše. Po Privšku so Big Band RTV Slovenija vodili Lojze Krajnčan, Petar Ugrin, Milko Lazar, Emil Spruk, Tadej Tomšič, Patrik Greblo in drugi. V poletno noč, prežeto s slovensko popevko in svetovnimi uspešnicami soula ter jazza, nas bodo pod vodstvom Lojzeta Krajnčana popeljali izvrstni interpreti vseh generacij: Eva Hren, Maja Keuc, Tinkara Kovač, Klemen Slakonja, legenda slovenske popevke – Lado Leskovar in Emma Sartor – letošnja finalistka prestižnega festivala mladih pevcev San Remo Junior. 

1657883407 arsana2


BALKAN FEVER (MAK, SRB, BUL): VLATKO STEFANOVSKI, MIROSLAV TADIĆ & THEODOSSI SPASSOV

V nedeljo, 24. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Vlatko Stefanovski – kitara, Miroslav Tadič – kitara, Theodossi Spassov – kaval

Projekt BALKAN FEVER je sodelovanje treh virtuozov svetovnega slovesa. Makedonski kitarist Vlatko Stefanovski, srbski kitarist Miroslav Tadić in bolgarski kavalist Teodosij Spasov so s privlačnim glasbenim prepletom, ki združuje elemente jazza, rocka, klasične in ljudske glasbe, nastopali na najprestižnejših svetovnih odrih, med drugim v Royal Albert Hall v Londonu, Musikverein na Dunaju in na Kongresnem trgu v Ljubljani. Koncert bo slavnostno otvoril 14. mednarodni glasbeni festival Arsana. 

1657883407 arsana3


JAN KUS & SLAVO RICAN ASSEMBLY feat VESNA PISAROVIĆ (SLO, HR, CUB, PR)

v ponedeljek, 28. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Vesna Pisarović – vokal; Jan Kus – glasbeno vodstvo, skladatelj/aranžer, tenor saksofon, sopran saksofon; Gabriel Vicéns – električna kitara; Arsenije Krstić – klavir, klaviature; Dan Martínez – električni bas, akustični bas; Fernando García – tolkala; Žan Tetičkovič – bobni

Glavna vizija zasedbe Slavo Rican Assembly je raziskovanje podobnosti in razlik med glasbo portoričanske in južnoslovanske tradicije ter njuno združevanje v koheziven, edinstven in privlačen zvok. Skupina želi opozoriti na univerzalnost človeškega življenja onkraj nacionalnih, političnih in kulturnih meja, s tem pa osvetliti možnost ustvarjanja novih »plemenskih« povezav, ki pa tokrat ne temeljijo na krvnem, temveč prej na duhovnem sorodstvu. Zasedbi se bo na poletni evropski turneji prvič pridružila slovita hrvaška vokalistka Vesna Pisarović. Vesna in Jan sta se spoznala na študiju jazz glasbe v Hagu na Nizozemskem, kjer je Vesna študirala jazz, se urila v improvizaciji in igranju etno glasbe. Priznana pop-vokalistka svojo ljubezen do bolj ustvarjalnih glasbenih zvrsti aktivno razvija že več kot 10 let, njen zadnji album z naslovom Petit Standard pa je izšel leta 2019 pri nemški založbi Jazzwerkstatt. 

1657883407 arsana4


PRIFARSKI MUZIKANTI z gostji: Nuška Drašček & Anja Bukovec

V torek, 26. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Prifarski muzikanti: Martin Marinč, Mitja Ferenc, Valentin Južnič, Tonči Obranovič, Uroš Obranovič, Jernej Pečak in Dejan Šuštar, Nuška Drašček – mezzosopran, Anja Bukovec – violina

PRIFARSKI MUZIKANTI prihajajo iz Fare in na odrih nastopajo že 34 let. Sedemčlanska skupina je glasbeno pot začela kot poustvarjalka ljudskih viž iz Kostela in okolice, danes pa jim ni več tuja nobena glasbena zvrst več. Igrajo vse od ljudske glasbe, zimzelenih melodij, popevk do številnih pesmi drugih narodov. Prifarce vodi Martin Marinč, najbolj poznano ime pa je kitarist in pevec Mitja Ferenc.

NUŠKA DRAŠČEK je solistka SNG Opera in balet Ljubljane, ki pa poleg opernega in koncertnega klasičnega repertoarja uživa tudi v drugačnih žanrih. Na koncertih izvaja slovenske popevke in ljudske skladbe, gospele, skladbe iz muzikalov in francoske šansone.

ANJA BUKOVEC je mednarodno priznana in najuspešnejša klasična violinistka v Sloveniji. Nastopa kot solistka v najrazličnejših žanrih in navdušuje občinstvo po vsem svetu. Anja Bukovec igra na violino Katharine Abbuehl. 

1657883407 arsana5


KALIOPI & EDIN KARAMAZOV : OBLIVION (MAK, HR)

V četrtek, 28. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: Kaliopi – vokal, Edin Karamazov – kitara, lutnja, Damjan Stanišić – kitara

OBLIVION je ekskluzivni glasbeni projekt balkanske dive Kaliopi ter enega najboljših svetovnih lutnjistov in kitaristov Edina Karamazova. Največja makedonska pop-rock zvezda Kaliopi in Edin Karamazov, ki je sodeloval med drugim z legendarnim Stingom, Andreasom Schollom in Stefanom Milenkovićem, bosta zaigrala glasbo različnih obdobij, kultur in tradicij. Pravita, da je Oblivion glasbeni projekt, v katerem lahko sanjaš z odprtimi očmi. Ob tej posebni priložnosti se jima bo na odru pridružil slavni kitarist Damjan Stanišić. 

1657883407 arsana6


SIDDHARTA akustika & JOKER OUT

V  soboto, 30. julija, ob 20.30, Mestna tržnica

Legendarna Siddharta, ki že več kot četrt stoletja kraljuje na glasbenih odrih, in mlada glasbena skupina Joker out bosta pričarali epski zaključek poletnega dogajanja na novem prizorišču Mestne tržnice.

Siddharta ima po več kot petindvajsetih letih glasbenega ustvarjanja položaj ene vodilnih in najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji in Evropi. Bogat repertoar njihovih največjih uspešnic bo izveden nekoliko bolj intimno, v akustični preobleki.

Joker Out s svojo ustvarjalnostjo, udarnim shagadelic rock & rollom in estetsko prefinjenimi videospoti podirajo mejnike v svetu bendovske glasbe in veljajo za trenutno najbolj vročo glasbeno zasedbo. Po letu in pol čakanja so oktobra lani kar dva večera zapored odigrali koncert v ljubljanski Cvetličarni in predstavili težko pričakovan prvenec Umazane misli. 

1657883407 arsana7


TADEJ TOŠ – Stand up Show

V ponedeljek, 25. julija, ob 20.30, Dvorišče ptujskega gradu

Tadej Toš, ambasador festivala, Ptuja in dobre volje, je postal nepogrešljivi del ptujskega poletnega festivalskega dogajanja. Smeh, zabava in druženje so po njegovem prepričanju ključni dejavniki okrevanja in normalizacije stanja družbe. V svojih predstavah se igralec in »stand-up« komik Tadej Toš posmehuje resnosti človeške resničnosti, kar je eden od načinov, kako se ubraniti pred brezčutno avtomatizacijo in robotizacijo življenja. 

1657883407 arsana8


NEW YORK VOICES feat VOX ARSANA

V petek, 29. julija, ob 20.30, Dvorišče Minoritskega samostana

Nastopajo: NEW YORK VOICES: Kim Nazarian, Lauren Kinhan, Darmon Meader, Peter Eldrige, VOX ARSANA: Barbara Grabar, Ana Delin, Samo Ivačič, Mladen Delin

New York Voices, z dvema grammyjema nagrajen vokalni kvartet, slovi po svoji odličnosti v jazzu in umetnosti večglasnega petja. Z albumom »Reminiscing In Tempo« so obeležili že 30. obletnico delovanja.»Brezhibne vokale priredbe upravičujejo sloves najbolj vznemirljive vokalne zasedbe na planetu.Zbrati tako edinstvene glasove v eni skupini je izjemna redkost, njihovo mojstrsko prepletanje barv pa edinstveno …« je zapisal BOSTON HERALD. Od njihove ustanovitve do danes so izdali kar 14 albumov in nastopali na najbolj prestižnih svetovnih odrih, kot so Carnegie Hall, Lincoln center, Kennedy center in znameniti The Blue Note.

Sodelovali so z velikimi imeni iz sveta glasbe: Manhattan Transfer, Ivan Lins, George Benson, Count Basie Orchestra, Paquito d’Rivera, WDR Big Band ipd.  So ambasadorji festivala Arsana in veliki prijatelji Ptuja, s katerim so povezani od leta 2014, ko so naše starodavno mesto prvič obiskali in ga zapisali na svetovni glasbeni zemljevid. Tokrat se jim bo na odru pridružila skupina VOX ARSANA, s katero bodo predstavili nove priredbe, napisane prav za to priložnost. Vabljeni na vokalni vrhunec poletja 2022.

1657883407 arsana9

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Skupaj z Radiem Celje in festivalom Arsana v svetovna glasbena doživetja!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Skupaj z Radiem Celje in festivalom Arsana v svetovna glasbena doživetja!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je Društvo za glasbeno umetnost ARSANA  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja 23. in 24. julija 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Skupaj z Radiem Celje in festivalom Arsana v svetovna glasbena doživetja!«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema..

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na facebook strani Radia Celje bomo v soboto, 23. in nedeljo, 24. julija objavili več različnih najav koncertnih dogodkov festivala Arsana za katere bomo podelili po 2 vstopnici. Če želite prejeti vstopnice morate všečkati objavo in  označiti prijatelje s katerimi bi se želeli zabavati na koncertu. V soboto bomo podelili 3 pare vstopnic in v nedeljo 4 pare vstopnic.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podelil:

 • VLADO KRESLIN, MALI BOGOVI & BELTINŠKA BANDA - 2 vstopnici
 • BIG BAND RTV SLOVENIJA S SOLISTI: EVA HREN, AMAYA, KLEMEN SLAKONJA, LADO LESKOVAR, TINKARA KOVAČ, EMMA SARTOR - 2 vstopnici
 • BALKAN FEVER (MAK, SRB, BUL): VLATKO STEFANOVSKI, MIROSLAV TADIĆ & THEODOSSI SPASSOV - 2 vstopnici
 • JAN KUS & SLAVO RICAN ASSEMBLY feat VESNA PISAROVIĆ (SLO, HR, CUB, PR) - 2 vstopnici
 • PRIFARSKI MUZIKANTI z gostji: Nuška Drašček & Anja Bukovec - 2 vstopnici
 • KALIOPI & EDIN KARAMAZOV : OBLIVION (MAK, HR) - 2 vstopnici
 • SIDDHARTA akustika & JOKER OUT - 2 vstopnici

Nagrajenec vstopnici dobi po pošti s priporočeno pošto.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 15. 7. 2022

 

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam