Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!
Aktualno
Tipografija

Radio Celje vam želi pričarati najlepše velikonočne praznike zato vas bomo na velikonočni ponedeljek ponovno nagrajevali.

Poslušajte nas cel dan in velikonočni zajček vas bo nagradil za vsako pravilno odgovorjeno nagradno vprašanje. Obdarovali nas bodo: Picerija in kavarna Vojničanka, Picerija Verona, SanaAmicus, Trgovine Jager, Melita Mlin Braslovče, Hotel in Restavracija Špica Laško, Alenkine slaščice in Savinjska pivovarna.

Kako do nagrade?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko pisanke, odgovorite na zastavljeno vprašanje in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana velikonočna pisanka. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


ALENKINE SLAŠČICE

alenkine logoOdlične in slastne Alenkine slaščice, za katerimi stoji slaščičarska mojstrica  Alenka Pisanec  s svojo ekipo. Njene sladice so izdelane iz skrbno izbranih sestavin. Peciva,  sladice in torte za različne priložnosti in slavja (poroke, rojstne dneve, obletnice …) lahko naročite pri njej ali pa jih okusite v izbranih kavarnah, slaščičarnah, hotelih in restavracijah po Sloveniji.


Picerija in kavarna VOJNIČANKA

vojnicanka logoNudijo vam okusne pice, burgeje (tudi piščančje), solatne krožnike in drugo gurmansko ponudbo. Njihove vitrine so polne slastnih Alenkinih slaščic: tortice, sladoledi in druge sladke dobrote.

Vaši najmlajši pa se bodo lahko zabavali na novih otroških igralih.


Melita mlin - Braslovče

melita mlin logoNe znamo si predstavljati odličnega kruha, potice, brez prave domače moke.

Melita mlin - znan kot Braslovški mlin, katerega glavna dejavnost je mletje pšenice in pire, ter prodaja moke in drugih mlevskih izdelkov. Nudijo vam brezplačno dostavo moke v Celje in okolico.


Trgovine Jager

jager logoTrgovine Jager s sedežem v Rogaški Slatini z vsemi svojimi trgovinami po Savinjski regiji, skupaj z Jager centrom Celje, vas razveseljujejo s kvalitetno in cenovno ugodno ponudbo tako na živilskem, tehničnem, tekstilnem in gostinskem oddelku.  Prva trgovina Jager je bila odprta več kot 30 let nazaj in sicer leta 1989, v Rogaški Slatini in tam uspešno posluje še danes. Prijazen kolektiv, ki danes šteje že več kot 800 zaposlenih, vas pričakuje v vaši najljubši trgovini Jager. Trgovine Jager vodi poslanstvo, ki temelji na napredku in zadovoljevanju potreb kupcev, z odlično opremljenimi trgovskimi storitvami, visoko kakovostjo ponudbe in predvsem s konkurenčnimi cenami. Pomembni so jim tudi zaposleni. Nudijo jim varno in prijetno delovno okolje z možnostjo osebnega in strokovnega razvoja. Še naprej si bodo prizadevali delovati odgovorno do zaposlenih ter do naravnega in družbenega okolja v katerem živimo. Osrečujejo jih zadovoljne stranke.

Trgovine Jager vam želijo mirne in prijetne velikonočne praznike v družinskem krogu!


Hotel in restavracija Špica Laško

spica logo

Hotel Špica Laško je prenovljen hotel ob samem centru Laškega, kateri nadgrajuje že skoraj da 30-letno tradicijo znane Restavracije in pizzerije Špica. V prenovljeni restavraciji vam postrežejo tako s slastnimi picami, kot tudi izbrano in raznoliko ponudbo a-la-carte jedi ter jedmi v okviru blagovne znamke ''Okusiti Laško''. S svojo pripadnostjo laškemu pivovarstvu poskrbijo, da imajo jedi lokalen pridih, katerega dopolnjuje izvrstna kvaliteta točenega laškega piva.

Vsi gostje Hotela Špica Laško lahko izkoristijo tudi do 20 % popust na wellness storitve bližnjih Thermane Laško in Rimskih term ter 10 % popust na gostinske storitve Restavracije in pizzerije Špica ter tako poskrbijo za imenitno razvajanje v najlepšem slovenskem zdraviliškem mestu.


Picerija Verona
 
verona logoNagrado podarja Pizzerija Verona. Slovijo po odličnih picah, malicah in sladicah. V njihovi ponudbi so LCHF JEDI in sladice brez glutena in sladkorja. Vabljeni, da jih obiščete v Mercator centru Celje, na Opekarniški 9 v Celju. Če pa boste brbončice razvajali za domačo mizo pokličite na 070 409 510, počakate 15 minut in hrano prevzamete.

SanaAmicus

sana amicus logoKrema IgnisCalda je naravna krema za masažo telesa iz eteričnih olj. Je brez stranskih učinkov in je hitro vpojna, kar izrazito poveča mikrocirkulacijo. Blagodejno vpliva na boleče mišice in lajša bolečine v križu, kolenu in hrbtenici. Njen učinek se začuti že po prvem nanosu. Primerna je za vse tipe kože.

Več informacij na: www.sanaamicus.si ali 080 17 33


Savinjska pivovarna

clef


 

 Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja (v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna igra poteka na Facebookovi strani Radia Celje. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija po potekala na velikonočni ponedeljek, 18. aprila 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Pričarajmo si najlepše velikonočne praznike!«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči z vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

18. aprila bo izvajalec na Radiu Celje objavil nagradno akcijo. Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 po najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da izberete svojo velikonočno pisanko in pravilno odgovorite na nagradno vprašanje. Ob pravilnem odgovoru si boste prislužili nagrado, ki jo skriva velikonočna pisanka.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije podarili različna praktična darila. Nagrajenci bodo po pošti prejeli obvestilo o prevzemu nagrade.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo potrdilo o nagradi prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njima povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatke o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov: radio@nt-rc.si.
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 15. 4. 2022

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam