Migajmo s prenovljeno trgovino Hervis in Radiem Celje!

Migajmo s prenovljeno trgovino Hervis in Radiem Celje!
Aktualno
Tipografija

V sodelovanju s prenovljeno trgovino Hervis v Celju, na Radiu Celje pripravljamo super nagradno igro.

Potrebujete športno opremo? Potem sodelujte in z malo sreče bo nagrada vaša.

Obiščite Facebook stran Radia Celje med 4. in 6. aprilom in odgovorite na dnevno nagradno vprašanje. Vsak dan bomo popoldan izžrebali 4 nagrajence, ki bodo prejeli bon v vrednosti 40 eur za nakup v prenovljeni trgovini Hervis v City Centru Celje od 7. aprila dalje.


V četrtek, 7. aprila se po popolni prenovi ponovno odpira Hervis trgovina v nakupovalnem središču Citycenter Celje. Gre za najmodernejšo športno trgovino v regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev. Poseben poudarek je v tem letnem času na teku, pohodništvu in kolesarstvu, kjer Hervis ponovno blesti v vsej športni kompetenci. Glavno prednost trgovine predstavlja jasna delitev na športne svetove, tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes, dvoranske športe… Naslednja izmed novosti je info točka, kjer bodo kupci lahko prevzeli naročila iz Hervisove spletne trgovine in pri tem prihranili strošek poštnine. Na info točki so poleg tega na voljo tudi inovativne storitve, kot je denimo analiza stopal.

Na skoraj 1200 m2 nakupovalnih površin ponuja Hervis Citycenter Celje bogato ponudbo športne opreme, pripomočkov, športnih in trendovskih oblačil ter dodatkov za vse vrste športov in vsak letni čas.

»Ta zares celovita prenova trgovine v nakupovalnem središču Citycenter Celje sledi našemu novemu konceptu zasnove trgovine, kjer so v središču športni svetovi tek, kolesarstvo, pohodništvo, fitnes ter predvsem Info točka, kjer kupcem nudimo številne inovativne in personalizirane storitve ter strokovno svetovanje. Info točka predstavlja torej vse kar zadeva kupca in popolno nakupovalno izkušnjo - povsem v duhu filozofije »customer first«, ki se jo trudimo zasledovati. Trgovina je sedaj preglednejša, kupci se bodo v njej še enostavneje znašli. Prenove pa se nismo lotili le v gradbenem smislu, prenovili in nadgradili smo tudi našo ponudbo, tako da bomo odslej še bolj kompetentni, tako v smislu ponudbe, kot tudi strokovnega znanja naših zaposlenih. Hervis je v Celju zagotovo prvi naslov za tek, pohodništvo, kolesarstvo, fitnes itd., kmalu bo prvi za še nekatere druge priljubljene športne zvrsti. Prenova te poslovalnice je druga v nizu prenov, ki jih načrtujemo po vsej državi.« pravi Aleš Černe, direktor podjetij Hervis Slovenija in Hervis Hrvaška.  

Hervis je mednarodno podjetje s petdesetletno tradicijo. Sedež podjetja je v avstrijskem Salzburgu. V Sloveniji je podjetje Hervis d.o.o. svojo prvo trgovino odprlo leta 1997, do danes pa je z 21 prodajnimi mesti postalo ena večjih in vodilnih športnih trgovin.

V skladu s sloganom Get movin' HERVIS simbolizira veselje do gibanja in pozitiven pogled na življenje. Hervis svojim kupcem ponuja vse največje svetovno priznane blagovne znamke iz sveta športa. In to po dobri ceni. Odlikuje ga visoko kompetenten prodajni program, dobra ponudba dodatnih storitev, kompetentno strokovno svetovanje in cenovno vselej konkurenčna ponudba.

Kljub konstantni rasti v zadnjih nekaj letih, zastavljenih ciljev še zdaleč nismo dosegli. Postati želimo najboljši v razredu. Zato odpiramo nove poslovalnice in nenehno izboljšujemo ponudbo in nadgrajujemo strokovno znanje naših prodajnih svetovalcev. Za dodatne informacije obiščite: www.hervis.si

 »Migajmo s prenovljeno trgovino Hervis in Radiem Celje!«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Migajmo s prenovljeno trgovino Hervis in Radiem Celje!« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Hervis šport in moda, d.o.o., Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna igra poteka na Facebookovi strani Radia Celje. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija poteka med 4. in 6. aprilom 2022.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Migajmo s prenovljeno trgovino Hervis in Radiem Celje!«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči z vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

Na Radiu Celje bomo z najavo nagradne igre pričeli v soboto, 2. in nedeljo, 3. aprila. Med 4.  in 6. aprilom bomo nagradili vsak dan 4 poslušalce ali poslušalke, ki bodo prejeli nagrado, ki jo zagotovi naročnik nagradne igre. Sledite nam na FB profilu Radia Celje. Sodelujete lahko vsi, ki izpolnjujete pogoje in boste pod najavo nagradne igre na FB profilu Radia Celje pravilno odgovorili na dnevno nagradno vprašanje.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Vsak dan bomo konec dneva izžrebali 4 poslušalke ali poslušalce, ki bodo prejeli vrednostni bon za nakup v prenovljeni trgovini Hervis v City centru Celje od 7. aprila dalje. Vse podatke o nagrajencih bomo posredovali tudi na Hervis.

Vsem nagrajencem bomo poslali obvestilo o prevzemu nagrade. Vsi nagrajenci bodo nagrade lahko prevzeli z osebnim dokumentom in dopisom v prenovljeni trgovini Hervis v City centru Celje od 7. aprila dalje do 31.5.2022.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo potrdilo o nagradi prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njima povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatke o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje, ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov: radio@nt-rc.si.
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 1. 4. 2022

 

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam