Silvestrovo na Radiu Celje!

Silvestrovo na Radiu Celje!
Aktualno
Tipografija

Bliža se najdaljša noč v letu, ko se bomo poslovili od letošnjega leta in s kapljico penine ali brezalkoholne pijače nazdravili letu, ki prihaja. V upanju, da bo srečno, zdravo in predvsem boljše od leta, ki se poslavlja, ga bosta skupaj z vami dočakala voditelja Živa in Tadej, ki vas bosta razvajala z dobro voljo, super muziko in... vročimi nagradami! Pridruži se jima na najdaljšo noč leta in uživajte ob fantastičnem vzdušju od 20.00 pa vse do 01.00.

Prijatelji, ki bodo našimo voditeljema pomagala prehod iz starega v novo leto, še obogatit s praktičnimi nagradami  so Nova KBM, Top Fit, Alenkine slaščice, Gostišče in prenočišča Bohorč in Center Jager Celje.

Vstopimo skupaj v novo leto, v leto 2022.

KAKO SODELUJETE?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev, ter poveste kako praznujete, odgovorite na nagradno vprašanje ter zaželite lepe želje ob prehodu v novo leto in nagrada bo vaša. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


NKBMStranke imajo osrednjo vlogo pri vsem, kar počnejo v Nova KBM. S svojimi storitvami se poskušajo čim bolj približati svojim strankam. Njihov najbolj priljubljen paket Paket Komplet združuje že več kot 180.000 zadovoljnih strank na več kot 900 različnih bančnih točkah po Sloveniji. Za svojo spletno in mobilno banko so bili že 2x nagrajeni.  S kartico z odloženim plačilom VIsa omogočajo, da lahko njihovi uporabniki nakup razdelijo na 12 obrokov. Še najprej se bodo trudili biti najboljši. Tik pred iztekom leta se njim, svojim zaposlenim in vsem poslovnim partnerjem zahvaljujejo za izkazano zaupanje in hkrati poudarjajo, da si je na osnovi strokovnega in dobrega dela vredno podariti zaupanje tudi v prihodnje. Nova KBM bo z nami preživela tudi najdaljšo noč v letu, za poslušalce pa so pripravili darilne pakete presenečenja, zato nas poslušajte in osvojite lepo nagrado.


jagerTrgovine Jager s sedežem v Rogaški Slatini z vsemi svojimi trgovinami po Savinjski regiji skupaj z Jager center Celje želi lepe praznike in srečno novo leto 2022. Tudi v letu 2022 vas bodo razveseljevali z kvalitetno in cenovno ugodno ponudbo tako na živilskem, tehničnem, tekstilnem in gostinskem oddelku.  Prva trgovina Jager je bila odprta več kot 30 let nazaj in sicer 1989 v Rogaški Slatini v Tržiču in uspešno posluje še danes. Prijazen kolektiv, ki danes šteje že več kot 800 zaposlenih vas prijazno pričakuje v vaši najljubši trgovini Jager.


top fitTop - Fit je center za zdravje in rekreacijo s tridesetletno tradicijo. Za naše uspešno delo se ob tej priložnosti zahvaljujemo vsem Vam, našim članom, ki ste bili in ste  še z nami! Brez Vas ne bi bilo nas. Želimo Vam veliko zdravja in osebne sreče v novem letu 2022! V mesecu januarju 2022 bomo v sodelovanju s prehransko svetovalko Mojco Cepuš in z Medical centrom Fabjan izvedli projekt z naslovom  NOVO LETO, NOVA TI. Kot pove že ime, bomo v trimesečnem programu delali na popolni preobrazbi posameznika z vrhunskimi strokovnjaki na področju lepotne kirurgije, prehrane in vadbe. Združili smo moči in pripravljeni smo se spopasti z vašimi težavami. Vadba bo potekala v Top -Fitu, osebne treninge, skupinsko vadbo in program vadbe bomo vodili licenciranimi trenerji Fitnes zveze Slovenije, nutricistka Mojca Cepuš vam bo izdelala osebni jedilnik in estetski kirurg Matic Fabjan vam bo svetoval na področju estetske kirurgije. Smo ekipa strokovnjakov, ki se bo podpisala pod vaš uspeh. Zato zgrabi priložnost in se poteguj za nagrado, ki jo prejme najuspešnejša kandidatka - brezplačno lepotno operacijo po izbiri kandidatke. Vse informacije najdete na:  https://top-fit.si/ Ali pa nas pokličite in z veseljam bomo pomagali izpolniti vaše želje na 040 50 20 60. Turistični BON21 lahko unovčite v Top-Fitu!


bohorcGostišče in prenočišča Bohorč (Šentjur) so družinsko gostišče z več kot 100-letno tradicijo, ki ga vodi že četrta generacija. Odlikuje ga odlična ponudba tradicionalnih slovenskih jedi in prijetno okolje. Pri njih boste lahko uživali v odličnih dnevno svežih malicah, okusnih picah, kosilih. Po naročilu pa vam pripravijo tudi katering s postrežbo na izbrani lokaciji ali pa vam hrano pripravijo za domov. Gostišče Bohorč je odlična izbira za zaključene družbe. Skupaj ima 150 sedišč, od tega 70 v restavracijskem delu, 60 na letno-zimskem, 20 pa v posebni Ipavčevi sobi. Na voljo pa je tudi 7 odlično opremljenih sob. V gostišču Bohorč poleg žar ponudbe, odličnih testenin in sladic pečejo odlične pice.


alenkine slasciceOdlične in slastne Alenkine slaščice, za katerimi stoji slaščičarska mojstrica Alenka Pisanec s svojo ekipo, nastajajo v slaščičarski delavnici v Hotunjah pri Ponikvi. Dela s srcem, vsaka sladica je unikatna. Zanimivo je, da ne naredi niti dvakrat popolnoma enake torte. Njene sladice so iz skrbno izbranih sestavin. Zato so njene torte, piškoti, rezine in sladoled izjemno polnega in slastnega okusa. Peciva, sladice in torte za različne priložnosti in slavja (poroke, rojstne dneve, obletnice …) lahko naročite pri njej ali pa jih okusite v izbranih kavarnah, slaščičarnah, hotelih in restavracijah po Sloveniji. Če boste obiskali njeno Facebook stran se boste lahko razvajali ob odličnih fotografijah, ob katerih si boste zaželeli slaščice tudi poskusiti.


 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Silvestrovo na Radiu Celje«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Silvestrovo na Radiu Celje« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka v živo na Radiu Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorjev in naročnikov nagradne igre oz. podeljevalcev nagrad.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija bo potekala v živo na Radiu Celje v petek, 31. decembra med 20.00 in 01.00.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Silvestrovo na Radiu Celje«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetjih podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na Radiu Celje bomo v petek, 31. decembra med 20.00 in 01.00 v živo vstopili v novo leto. Tadej in Živa bosta poskrbela za dobro vzdušje in vas razveseljevala z bogatimi nagradami. Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da pravilno odgovorite na postavljeno vprašanje našega sponzorja, poveste kako praznujete ter zaželite lepe praznike in si tako prislužite praktično nagrado našega sponzorja.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije  podelili različne nagrade.

Nagrajenec bo nagrado prejel po pošti oz. bo pisno obveščen o prevzemu nagrade.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado oz. nagrado dobi po pošti na domač naslov.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 27. 12. 2021

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam