Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom!

Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom!
Aktualno
Tipografija

Pazniki so tik pred vrati in mi se že veselimo daril! Še bolj pa se veselimo, da bomo na predbožični večer skupaj z našimi prijatelji obdarovali vas! V petek, 24. decembra bomo v popoldanskem programu Radia Celje skupaj odkrivali praznične bučke, ki visijo na smrečici v našem studiu. Obdarovali nas bodo: Inplan (zlata bučka), Avtotehnika Celje, Prehrana Tuli, tehnični pregledi A-MB, Optika Oftalmos, Knjižnica Celje, Mesarstvo Čas in kolesarski center Bike EK.

Kako do nagrade?

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko praznične bučke, odgovorite na zastavljeno vprašanje in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana praznična bučka. O prevzemu nagrade boste prejeli potrdilo po pošti.


NOVO NA SLOVENSKEM TRŽIŠČU! ELEKTRIČNI SAČ PODPEKA!

Za odlično pečeno hrano izpod peke ne potrebujete velikega gorišča in težke železne posode. Enostavna rešitev, z zelo malo dela in hrano zelo dobrega okusa, je električni sač, ki ga lahko postavimo kamorkoli doma ali pred avtodom, počitniško prikolico, na vrtu ali terasi. Električni sač lahko uporabljate tudi kot običajno pečico za peko razno razne hrane. V njem lahko pripravljamo hobotnico, teletino, piščanca, svinjska rebra, pizzo, zelenjavo… Meja priprave hrane je vaša domišljija. Odlično se spečejo tudi razne pite, bureki in narastki. Električni sač prihaja iz Turčije, ekskluzivni zastopnik za Slovenijo je podjetje INPLAN s Ptuja. Super ideja za praznična darila. Naročila sprejemajo na www.podpeka.si ali vsak delovnik med 8.00 in 14.00 na 041 951 619.

Kako si je z električnim sačem Boštjan pripravil pico kar v službi pa lahko pogledate v spodnjem videu. Naj samo dodamo, da je pred uporabo potrebno prebrati navodila za uporabo. Naš Boštjan si je pico sprekel kar po svoje!?


TEHNIČNI PREGLEDI IN TAHOGRAFI V CELJU

bucka ambObveščamo vas, da smo z dnem 4.1.2021, odprli novo PE Celje, na Mariborski cesti 166 (ob trgovskem centru Merkur; za McDonald'som).

Pri nas lahko opravite tehnični pregled in registracijo kateregakoli vozila, sklenete avtomobilsko zavarovanje (po želji vam pripravimo več ponudb različnih zavarovalnic), opravite odjavo ali prepis vozila itd.

Hkrati smo odprli delavnico za tahografe za gospodarska vozila.

Delovni čas:

PON - PET:  7.00 - 19.00
SOB:  7.00 - 12.00


TEHNIČNI PREGLEDI IN ZAVAROVANJA
Tel: +386 3 426 16 00
Gsm: +386 41 480 408
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

TAHOGRAFI
Tel: +386 3 426 16 06
Gsm: +386 41 480 408
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.


Bike EK

bucka bike ekBike Ek Scott Concept Store je kolesarska trgovina in servis v centru Celja, kjer boste našli kvalitetna kolesa, kolesarsko in drugo športno opremo. Nudijo odličen in hiter servis vseh vrst koles ter široko ponudbo klasičnih in električnih koles vrhunskih znamk kot so Scott, Cannondale in druge. Njihovo ponudbo si lahko ogledate na www.bikeek.si.


Optika OFTALMOS

bucka optika oftalmosLeta 2015 je nastala Optika Oftalmos v Rogatcu, ki se je kmalu preselila v Rogaško Slatino. Vsi člani ekipe se trudijo ohranjati poslanstvo podjetja – nuditi najboljšo in temeljito kontrolo vida ter kakovostna očala po razumljivih cenah. Njihova ekipa rešuje predvsem težave vseh slabovidnih ljudi in ljudi, ki želijo kakovostno zaščito pred soncem. Specializirani pa so tudi za izdelavo progresivnih očal (multifokalnih). Z drugimi besedami... Nudijo celotno storitev - od meritve dioptrije, izbire okvirjev in očalnih leč, meritve in centriranje očal ter prilagoditve očal. Osnovno vodilo podjetja je: ČIST in OSTER vid ter zdrave stranke! Leta 2020 so odprli še poslovalnico v Celju na lokaciji Mariborska cesta 69 - nova zgradba nasproti City centra.  Za stranke imajo zagotovljen tudi lasten parkirni prostor. V ponudbi lahko najdete svetovno priznane blagovne znamke korekcijskih in sončnih očal, očalna stekla, športna očala za vse športe (plavalna, smučarka, potapljaške maske), pripomočke za čiščenje očal in ostale pripomočke. Kontrola vida je prvi in najpomembnejši korak pri izdelavi korekcijskih očal. V njihovi optiki brezplačno določimo dioptrijo na daleč, na blizu ali oboje. Preveri se tudi splošno zdravje vaših oči. Na osnovi pregleda vam svetujejo pri izbiri pravih očal.Informacije in naročila v celjski poslovalnici na Mariborski cesti 69 sprejemajo na telefonu 070 458 485. Najdete jih v Celju, Rogaški Slatini in na Ptuju. Več na www.optika-oftalmos.si.


Mesarstvo Čas

bucka casV mesariji Čas imajo odlične mesne dobrote: suhomesnate izdelke, klobase, domače hrenovke in paštete ter zares odličen biftek. Pri njih lahko naročite tudi narezke ali kanapeje. Meso je domače in lokalno pridelano. V času praznikov strežejo tudi v leseni stojnici pred mesarijo. Več na njihovi facebook strani.

 


Prehrana Tuli Štore

bucka tuliV Prehrani Tuli Štore nudijo malice, ki so pripravljene iz svežih in skrbno izbranih sestavin. Restavracija je odprta od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro, za zaključene družbe pa tudi po dogovoru. Pripravljajo pogostitve za različne priložnosti, tudi pri vas doma oziorma na izbrani lokaciji, kamor hrano pripeljejo in jo tudi postrežejo. Znani so po okusnih in obilnih cateringih, ki zadovoljijo tudi najbolj izbrane okuse. V svoji restavraciji imajo prostora za do 30 oseb. Vabljeni, da jih obiščete v Štorah, ob glavni cesti v smeri Šentjurja. Več na www.prehrana-tuli.si


Osrednja knjižnica Celje

bucka knjiznica celje


Avtotehnika Celje

bucka avtotehnika celje


PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji so različna podjetja  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka v živo na Radiu Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorjev in naročnikov nagradne igre oz. podeljevalcev nagrad.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija bo potekala v živo na Radiu Celje v petek, 24. decembra v popoldanskem programu.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Na Radiu Celje obdarujemo se pred božičkom«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetjih podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na Radiu Celje bomo v petek, 24. decembra v popoldanskem programu izvedli v živo nagradno akcijo in poslušalce obdarovali z praktičnimi nagradami, ki se bodo skrivale v prazničnih bučkah, ki bodo obešene na smrekici v studiu.

Sodelujete lahko tako, da pokličete na telefon 03 49 00 880 ali 03 49 00 881 ob  najavi naših voditeljev. Vaša naloga je, da našemu spikerju zaupate vašo izbrano številko praznične bučke, zaželite lepe praznike in si tako prislužite nagrado, ki jo skriva izbrana praznična bučka.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije  podelili različne nagrade.

Nagrajenec bo nagrado prejel po pošti oz. bo pisno obveščen o prevzemu nagrade.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado oz. nagrado dobi po pošti na domač naslov.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 21. 12. 2021

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam