Gremo v kavarno MCC!

Gremo v kavarno MCC!
Aktualno
Tipografija

Ta teden na Radiu Celje pripravljamo nagradno igro, v kateri naša voditeljica Nena Lužar podarja vsak dan bon za 10 eur - 5 eur za pijačo in 5 eur za hrano, ki ga boste lahko porabili ta petek, 27. avgusta, na Knežji tržnici gina, ki bo med 15. in 23. uro na Mestni tržnici Celje.

MCC KAVARNA, prostor dobrih okusov, na Mariborski cesti 2 vam ponuja številne kulinarične užitke, ki jih je preizkusila tudi naša voditeljica Nena. Vsekakor pa bo še posebej uživala ta petek, 27. avgusta, ko bo na celjski Mestni tržnici že tretji letošnji kulinarični dogodek pod imenom Okusimo Celje. Tokrat bo rdeča nit družabno – kulinaričnega dogodka gin, saj bomo tokrat od 15. ure uživali na Knežji tržnici gina. Knežja tržnica gina se bo v Celju zgodila tretjič in prvič po letu premora zaradi epidemije koronavirusa na celjski tržnici, na kateri smo od letošnjega junija gostili že dva kulinarična dogodka Okusimo Celje. Tokratni se bo začel v petek ob 15. uri in končal do 23. ure, v tem času pa ne bo manjkalo dobre volje, hrane in pijače ter družbe. Svojo pestro in raznoliko ponudbo bodo namreč predstavili slovenski ponudniki gina Petriot, Broken Bones, Triple GGG, Karakter, Brin gin, Berryshka in Vrabči. Za polne želodčke bodo poskrbeli kulinarični mojstri iz Galerije okusov, Gostilne Jež, Vafla, Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje, Ribarnice Celje in "Kje so tiste rožice" Kozjanska Pehta. Pivovarna Clef bo poskrbela za ljubitelje hmeljevih napitkov, vinarji Senekovič, Valdhuber, Greif in Radgonske gorice pa za navdušence nad vini. Mestni vrvež ob koncu tedna in sproščeno vzdušje na tržnici bosta ustvarila DJ Mare in DJ El Timo, nastopila pa bo tudi kantavtorica Urška Videnšek. Namen petkovih druženj je ponuditi Celjanom in obiskovalcem urbani utrip mesta, pestro ponudbo odličnih slovenskih vin in kraft piva, tokrat tudi gina. Druženje in pijačo vedno spremlja dobra hrana, zato bomo predstavili nov standard ulične prehrane. Za urbani utrip mesta bodo poskrbeli različni umetniki in kulturni delavci. Pri izvedbi dogodka so združili moči Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Simbio d.o.o. KŠOC, Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje in Aljaž Cestnik s.p.- Kavarna MCC. Na vseh dogodkih v Celju posebno pozornost posvečajo skrbi za okolje in trajnosti. Tako bodo dali poudarek ločevanju odpadkov in čim večji uporabi steklenih kozarcev. Promovirali bodo uporabo pitnikov s čisto pitno vodo na Mestni tržnici, obiskovalce pa pozivajo k sodelovanju pri varovanju okolja. Kljub bolj sproščenim ukrepom za zajezitev širjenja koronavirusa organizatorji in ponudniki obiskovalce pozivamo k upoštevanju aktualnih odlokov in smernic Nacionalnega inštituta za zdravje in Vlade Republike Slovenije za preprečevanje širjenja koronavirusa. Priporočljiva je uporaba zaščitne maske in medsebojna razdalja. Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.

Kako do nagrade?

Na fb strani Radia Celje bo Nena vsak dan objavila fotografijo, vi pa jo všečkajte, delite in v komentar označite pet prijateljev, s katerimi boste uživali na terasi.

Nagradna igra traja od 23. do 27. 8. 2021.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»Gremo v kavarno MCC«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Gremo v kavarno MCC« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Kavarna MCC  - Aljaž Cestnik s.p.  (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje in na uradni FB strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 23. do 27. avgusta 2021.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Gremo v kavarno MCC«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

8. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

9. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

10. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

11. člen

Na facebook strani Radia Celje bomo vsak dan objavili fotografijo, med vsemi, ki boste označili, da bi skupaj s svojimi prijatelji želeli uživati v Kavarni MCC,  bomo vsak dan (med 23. in  27. avgustom) izžrebali prejemnika nagrade - kuponček za hrano v vrednosti 5 eur in pijačo v vrednosti 5 eur, ki ga bo nagrajenec lahko izkoristil na Knežji tržnici gina, ki bo v petek, 27. avgusta, med 15. in 23. uro na Mestni tržnici Celje.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

12. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije  podelil vsak dan kupon za hrano v vrednosti 5 eur in pijačo v vrednosti 5 eur, ki jo bo nagrajenec lahko izkoristil na prireditvi Knežja tržnica gina 27. avgusta med 15. in 23. uro na Mestni tržnici Celje.

Nagrajenec bo o nagradi obveščen na facebook - v sporočilu, nagradna kupona pa bo lahko prevzel na blagajni prireditve.

Nagrada ni prenosljiva na drugo osebo, se ne more zamenjati in ne izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

13. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

14. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

15. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

16. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

17. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

18. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

19. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

20. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

21. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

22. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

23. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 20. 8. 2021

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam