Tanja in Boštjan vam ob prazniku polepšata dan.

Tanja in Boštjan vam ob prazniku polepšata dan.
Aktualno
Tipografija

Drage dame, spoštovani gospodje, ker nam pomenite največ, si največ tudi zaslužite!

Zato smo na Radiu Celje za vas pripravili bogate darilne pakete ob dnevu žena in dnevu mučenikov. Na naši Facebook strani bomo ob osmem marcu razveselili 5 naših čudovitih poslušalk, ob dnevu mučenikov pa 5 naših fantastičnih poslušalcev.

Kako do nagrade?

V ponedeljek, 8. marca ter v sredo, 10. marca, spremljate Facebook profil Radia Celje ter sledite navodilom jutranje objave.

Pet nagrajencev ponedeljkove objave bomo izžrebali v torek, 9. marca, pet nagrajencev sredine objave pa bomo izžrebali v četrtek, 11. marca. Držimo pesti, da boste med njimi tudi vi.


Nagradno akcijo ob dnevu žena in dnevu mučenikov so podprli tudi naši prijatelji:


ZELENE DOLINE - Lahkotno v pomlad, z LCA 0!

Linija izdelkov LCA je ena najbolj priljubljenih linij mlečnih izdelkov na slovenskem trgu. V Mlekarni Celeia nastaja le iz najboljšega mleka brez gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), ki prihaja izključno s slovenskih kmetij.

Jogurti LCA 0 se ponašajo s skrbno izbranimi sestavinami in kar je najpomembneje- so brez dodanega sladkorja, zato bodo tudi ob letošnji pomladi, kot lahek vmesni obrok, dober spremljevalec vseh aktivnih ter tistih, ki vzdržujejo zdravega duha v zdravem telesu.

Primerni so tudi za diabetike, osebe z laktozno intoleranco in vse, ki si želijo manj vnosa sladkorja.

Izdelki LCA 0 vsebujejo le naravno prisotne sladkorje, saj jim ne dodajajo drugih sladil ali sladkorjev, zato so primerni tudi za diabetike. So brez laktoze, tako da jih lahko brez skrbi uživajo vsi, ki imajo laktozno intoleranco. Imajo nizko vsebnost maščob in vsebujejo tudi naravne vlaknine, ki omogočajo zdravo in uravnoteženo prebavo.

Naj bo tudi letošnja pomlad lahkotna in v ravnovesju, z nežnimi okusi maline, borovnice in najboljšega mleka slovenskih kmetij!

zelene doline lca nula


Sveče Yankee Candle nudijo čudovite, trajne in čiste dišave, ki v domu pričarajo dišečo oazo. V pestri ponudbi najbolj priljubljene znamke sveč, Yankee Candle, najdete dišave za dom in avto v različnih oblikah. Pred kratkim so v Yankee Candle pomahali zimi v slovo in pozdravili nove, sveže in čarobne vonje. V novi kolekciji The Last Paradise blestijo štirje vonji in darilni seti, ki v čudoviti embalaži vsebujejo različne svečke. Vsaka od teh pa spominja na pristno sestavino, kraj ali doživetje, ki je vir navdiha. Ste pripravljeni, da dom spremenite v dišečo oazo? Njihovo ponudbo lahko preverite na www.yankeecandle.si.

yankeecandle


Podjetje Novatel iz Celja - operater za IP tehnologijo. Vsak dan išče nove rešitve na področju telekomunikacije. Podjetje je razvilo tudi aplikacijo ASK obveščanje, z novo različico ASK EA.

novatel


Vitli Krpan iz Šmarja pri Jelšah - največji proizvajalec gozdarskih vitlov na svetu. Prejeli so številna priznanja za inovacije na njihovih strojih.

vitli krpan


Hrib Dobje je podjetje z bogato tradicijo, ki je najbolj poznano po blagovni znamki Odlično- Le-ta pa je sinonim za oreščke, prigrizke in suho sadje. Imajo lastno pražarno, sušilnico in pakirnico.

hrib dobje


Intercom Celje (trgovina ASO) - Trgovini ASO na Trnoveljski cesti 4a Celje - prodajajo orodje za prave moške: vijake, orodja, žage, kladiva...različnih blagovnih znamk.

intercom


Pivovarna GREEN GOLD BREWING - ponosni na savinjsko zeleno zlato.

green gold brewing minister


VITA-MED Čebelarstvo Posl, družinsko čebelarstvo iz Čače vasi pri Kostrivnici v okolici  Rogaške Slatine. Čebelarijo z več kot 450 čebeljimi družinami, tako na prevoznih kot tudi v stacionarnih čebelnjakih. Pri delu je aktivna vsa družina, ki s pridnostjo in složnostjo krmari skozi vsakdan. Pridelujejo šest sort medu, cvetnih prah, matični mleček, propolis. Izdelujejo pa tudi prehranska dopolnila, npr. Apisnaravo, ki je mešanica medu, cvetnega prahu, matičnega mlečka in propolisa za krepitev imunskega sistema. Njihov vrhunski proizvod je tudi Medeni liker, ne smemo pa pozabiti na odlične mehke medenjake, ki se kar stopijo v ustih. Njihovi medovi so vsako leto na ocenjevanju AGRA ocenjeni z odlično oceno. Moramo pa tudi poudariti, da pridelke in izdelke oblikujemo v čudovita darila za vse priložnosti – tudi za prihajajoči praznik žena.

vitamed apis vitamed medenjaki

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»DAN ŽENA IN DAN MUČENIKOV - Tanja in Boštjan vam ob prazniku polepšata dan«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »DAN ŽENA IN DAN MUČENIKOV - Tanja in Boštjan vam ob prazniku polepšata dan« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročniki akcije in podeljevalci nagrad v nagradni akciji pa so:

  • VITA - MED ČEBELARSTVO DEJAN TADEJ POSL s.p., Čača vas 46 e, 3241 Podplat (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • MLEKARNA CELEIA d.o.o., Arja vas 92, 3301 Petrovče (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • NOVATEL d.o.o., Bukovžlak 101, 3000 Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • PIŠEK – VITLI KRPAN D.O.O., Jazbina 9a, 3240 Šmarje pri Jelšah (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • HRIB D.O.O., Večje Brdo 8, 3224 Dobje pri Planini (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • GREEN GOLD D.O.O., Spodnje Grušovje 2, 3311 Šempeter (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • ZARA D.O.O., Gubčeva ulica 4, 3000 Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec);
  • INTERCOM D.O.O., Teharje 6b, 3000 Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje, najave pa tudi na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 8. 3. 2021 do 10. 3. 2021.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »DAN ŽENA IN DAN MUČENIKOV - Tanja in Boštjan vam ob prazniku polepšata dan«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V nagradni igri lahko sodeluje samo polnoletna oseba, v kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

4. marca bomo objavili najavo nagradne igre v časopisu Novi tednik in na spletni strani Radia Celje. Na Facebook strani Radia Celje bomo objavili najavo nagradne igre za Dan žena 8. marca in za Dan mučenikov 10. marca.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno spremljati Facebook stran Radia Celje in slediti navodilom. V nagradni igri bodo lahko sodelovali vsi, ki izpolnjujejo pogoje 7. člena in, ki bodo v ponedeljek pod oglasom na Facebook strani Radia Celje označili čim več žensk / prijateljic / sodelavk / mamic … vseh, ki si še posebej na dan žena zaslužijo čudovit dan in nagrada bo mogoče prav vaša. Enako velja tudi za sredo, kjer je potrebno označiti pod oglasom na Facebook strani Radia Celje čim več mučenikov, ki si še posebej na Dan mučenikov zaslužijo pozornost ob svojem prazniku in mogoče bo nagradni paket ravno vaš. Nagrajence bomo izžrebali za akcijo Dan žena v ponedeljek, 8. marca, in njihova imena objavili v programu Radia Celje v torek tekom dneva. Nagrajence za akcijo Dan mučenikov pa bomo izžrebali v sredo, 10. marca in njihova imena objavili v programu Radia Celje v četrtek tekom dneva. Nagrajence bomo obvestili tudi z elektronsko pošto po končani akciji. Nagrade pa bodo prevzeli nagrajenci na oglasnem oddelku sedeža podjetja NT & RC d.o.o.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalci bodo v okviru nagradne akcije podarili darilni paket praktičnih nagrad. Nagrade pa bodo prevzeli nagrajenci na oglasnem oddelku sedeža podjetja NT & RC d.o.o. Po končani akciji z osebnim dokumentom.

Nagrada se izda oz. koristi pod pogoji, ki jih določajo naročniki akcije.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade se ne morejo izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo  po dogovoru  nagrado prejel z osebnim prevzemom ali dostavo na dom.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 4. 3. 2021

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam