Naredimo nekaj dobrega ta MOvember!

Naredimo nekaj dobrega ta MOvember!
Aktualno
Tipografija

Mesec november, ki je bil proglašen za movember, je mesec, ki je namenjen zdravju moških, predvsem opozarjanju na raka prostate, mod, na duševno zdravje in preprečevanje samomora. Za rakom letno po svetu zboli več kot 12 milijonov ljudi, pri čemer je rak prostate najpogosteje diagnosticirana oblika raka pri moških.

Zato smo se na Radiu Celje odločili, da podpremo naše moške s celomesečno akcijo zbiranja sredstev za Društvo uroloških bolnikov Slovenije.

Nismo sami!

Akcijo podpirajo tudi trije krasni moški, ki jih poslušalci Radia Celje zelo dobro poznate. To so: odličen glasbenik Matjaž Jelen, uspešen deskar na snegu Rok Marguč in simpatičen moderator v Jutranjem ritmu na Radiu Celje, Boštjan Oder. V podporo akciji so se odločili, da si bodo cel november puščali rasti brke, medtem pa poslušalci glasujete, kdo mislite, da bo imel ob koncu meseca najlepše brke?

Kako glasujete?

Pošljite SMS s ključno besedo BRKI M (za Matjaža), BRKI R (za Roka) ali BRKI B (za Boštjana) na 4246 in darujte 1 evro za Društvo uroloških bolnikov Slovenije. Vsak glas šteje in za vsakega smo vam hvaležni.

Nagrajeni boste tudi poslušalci!

S poslanim SMSom sodelujte v nagradnem žrebanju za enega od 16 paketov izdelkov za zdravje in dobro počutje, ki vam jih podarjajo trije podporniki akcije: Podjetje Biovis, Planet zdravja, Venofarmacija in Sanaamicus.

 

O podjetju BIOSTILE

Družinsko podjetje BIOSTILE je slovensko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo prehranskih dopolnil. Njihovo poslanstvo je pomagati ljudem, ki imajo različne zdravstvene težave. Zato so se odločili proizvajati naravna prehranska dopolnila, ki nimajo stranskih učinkov in kontradikcij.

Vas bolijo noge, imate krčne žile? Morda težave s sklepi, kostmi ali mišicami? Želite zaščititi svoje srce in ožilje ali poskrbeti za boljšo prebavo? Z naravnimi prehranskimi dopolnili BIOSTILE je to mogoče. Pokličite 080 88 88 ali obiščite BIOSTILE.SI. Naravno, izdelano v Sloveniji, brez stranskih učinkov in kontraindikacij. 080 88 88. BIOSTILE.SI.

biostile1

 

O podjetju VenoFarmacija - Specializirana trgovina za medicinske pripomočke

Zaposleni v VenoFarmaciji se trudijo izboljšati kvaliteto vašega vsakdana. V ta namen so na podlagi 10 letnih izkušenj svojo ponudbo razširili tudi na specializirano trgovino medicinskih pripomočkov in postali ZZZS pogodbenik.

V VenoFarmaciji vam poleg izdaje, izposoje in prodaje medicinskih pripomočkov (vozičkov, negovalne postelje, hoduljice, kompresijske nogavice, ortopedska obutev, merilniki…) nudijo tudi strokovno svetovanje, kot tudi dostavo in montažo na domu. Vse njihove izdelke lahko sedaj najdete na medicinski.si, kjer boste lahko z njimi v kontaktu tudi iz vašega naslanjača.

venofarmacija2

 

O Planetu Zdravja

S pomočjo napredne računalniške znanosti ugotovimo VZROK težav. Brez ugotovitve vzroka trajno izboljšanje zdravja ni možno.

Ljudem omogočimo, da spoznajo, da si sami za svoje zdravje lahko storijo največ. Seveda jim pri tem na osnovi naših 22 letnih izkušenj lahko kvalitetno pomagamo, da se v telesu ponovno vzpostavijo porušena ravnovesja, da se ponovno vzpostavi homeostaza.

Vsi naši izdelki so 100% naravni, klinično preizkušeni in dokazano učinkoviti.

Naša vizija je ljudem omogočiti kvalitetno življenje z manj zdravstvenih težav.

planet zdravja1

 

O podjetju SanaAmicus

Njihovo poslanstvo

Vsak, ki se kadar koli sreča s podjetjem SanaAmicus je sprejet in obravnavan kot prijatelj, hkrati pa je tudi dobil novega prijatelja, ki mu lahko v polni meri zaupa. Podjetje SanaAmicus d.o.o. se trudi vsakomur pomagat in mu izboljšat kvaliteto življenja in prav v tem je bil razlog in namen, da smo izbrali ime, po katerem nas ljudje začutijo, prepoznajo in sprejmejo.

Vizija podjetja SanaAmicus d.o.o. in njegovih zaposlenih je pomagat vsakomur, ki se kadar koli obrne ali sreča s podjetjem in izboljšat kvaliteto življenja na pošten in zdravju prijazen način. V podjetju smo vsi zaposleni ljubitelji narave in njene moči, zato so tudi vsi naši izdelki naravni, brez kemičnih dodatkov in stranskih učinkov.

sanaamicus2

 
 
 

SPLOŠNI POGOJI SMS STORITEV RADIA CELJE

Ponudnik storitve:

4eGenus d.o.o.
Vojkovo nabrežje 23
6000 Koper
Davčna številka: SI67937608
Matična številka: 3653196
Tel: 040 577 482

v sodelovanju z

NT&RC d.o.o.
Prešernova cesta 19
3000 Celje

Ponudnik poti:

Telekom Slovenije d.d.
A1 d.d.
Telemach d.o.o.
T-2 d.o.o.

 

1. Splošne določbe

Poslana sporočila so sporočila, ki ga uporabnik pošlje preko omrežja na številke 4246. Povratno sporočilo je sporočilo, ki ga ponudnik storitve pošlje uporabniku ali na uporabnikovo sporočilo odgovori. Splošni pogoji poslovanja za uporabo storitev digitalnega mobilnega javnega telekomunikacijskega omrežja družbe Telekom Slovenije d.d., Si.mobil d.d. in omrežja TušMobil d.o.o. (v nadaljevanju: Telekomovi splošni pogoji poslovanja, Simobilovi splošni pogoji poslovanja oz. TušMobilovi splošni pogoji poslovanja) se pri uporabi storitve uporabljajo smiselno. Uporabnik storitve (v nadaljevanju: uporabnik) je lahko vsaka fizična ali pravna oseba, ki se strinja s Pogoji in je uporabnik omrežja ponudnika poti.

2. Navodila

Uporabnik lahko v SMS storitvah Radia Celje sodeluje tako da pošlje SMS BRKI M na 4246 (da glasuje za Matjaža Jelena) ali BRKI R na 4246 (da glasuje za Roka Marguča) ali BRKI B na 4246 (da glasuje za Boštjana Odra). Ob prvi zahtevi uporabnik prejme brezplačen SMS. Primer:"Za potrditev odgovori z DA na 4246. Cena sms ob zahtevi: 0,99 EUR. Poslani sms te ne včlani v noben plačljiv sms klub.

Pogoji storitve: www.nt-rc.si. Kot odgovor na potrditveni SMS in na vsako nadaljnjo uporabnikovo zahtevo uporabnik prejme plačljiv povratni SMS. "Vase sms sporocilo je bilo sprejeto. Hvala. Vas Radio Celje."

3. Plačilo storitev

Ponudnik poti obračunava uporabnino storitev za pretekloobračunsko obdobje. Uporabnina storitev je na računu izkazana v skupini storitev "dodatne storitve – mob. Postaje". V primeru, da uporabnik svojih obveznosti do ponudnika poti ne poravna pravočasno, se smiselno uporabljajo Telekomovi splošni pogoji poslovanja, Simobilovi splošni pogoji poslovanja oz. TušMobilovi splošni pogoji poslovanja. Ponudnik storitve si pridržuje pravico, da po zaključku storitve pošlje eno (1) dodatno za uporabnika brezplačno SMS sporočilo vsem uporabnikom s povabilom k morebitni naslednji storitvi.

3.1 Cenik

Vsak poslani SMS uporabnika se zaračuna po vsakokratnem veljavnem ceniku ponudnika poti. Za uporabnika so plačljivi naslednji povratni SMS-i:

 • povratni SMS poslan na podlagi uporabnikove zahteve 0.99 EUR

Za uporabnika so brezplačni naslednji povratni SMS-i:

 • potrditveni SMS.

Na vašem mesečnem GSM računu bodo prikazani poslani SMS-i v sklopu ostalih SMS sporočil. Cene vključujejo DDV.

4. Zasebnost in varstvo podatkov

S sodelovanjem v storitvah uporabnik dovoli ponudniku storitev zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov. Ponudnik storitev se zavezuje, da bo skrbno in v skladu z zakonodajo varoval podatke uporabnikov in pri tem postopal v skladu z določili Zakona o varovanju osebnih podatkov. Podatki so hranjeni v elektronski obliki na sedežu podjetja.

5. Zavrnitev odgovornosti

Uporabnik se mora zavedati, da:

 • sistem pošiljanja SMS sporočil in prenos drugih vsebin ni popolnoma in absolutno varen in zanesljiv.
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati popolnega zadovoljstva uporabnika s storitvami.
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati enakovrednih pogojev pri dejavnikih, ki niso pod njegovim nadzorom.
 • ponudnik storitev ne odgovarja za vsebino, ki si jih med seboj izmenjujejo uporabniki.
 • ponudnik storitev ne odgovarja za izgubo vsebin in vsebinskih motivov, ki so posledica napačne uporabe, tehnične neustreznosti telefona in neznanja ali nespretnosti uporabnika.
 • ponudnik storitev ne odgovarja za kakršnekoli napake ali nedelovanje telefona, ki so posledica uporabe vsebinskih motivov na tehnološko neustreznih telefonih.
 • ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve.

6. Reklamacije

Ker vračilo prejetega SMS-a ni mogoče, uporabnik po 43. č. členu Zakona o varstvu potrošnikov nima pravice do odstopa od pogodbe v smislu vračila plačanih zneskov za že prejeta SMS sporočila. Vse reklamacije uporabnikov rešuje ponudnik storitev, v kolikor to ni drugače določeno. Ponudnik storitve uporabnikom zagotavlja podporo in pomoč na elektronskem naslovu: info@4egenus.comali na telefonski številki: 040 577 428 vsak delavnik med 9 in 16 uro. V primeru pozitivno rešene reklamacije, ki se nanaša na plačilo storitev, bo ponudnik poti vrnil uporabniku znesek, na katerega se nanaša predmetna reklamacija v skladu z lastnimi postopki. Ponudnik poti rešuje izključno reklamacije, ki se dostavo SMS sporočil ter plačila storitev. Takšne reklamacije mora uporabnik v pisni obliki nasloviti na reklamacijsko službo ponudnika poti v roku petnajst (15) dni od prejema računa. Vse ostale reklamacije rešuje ponudnik storitev. V primeru utemeljenih reklamacij se ponudnik storitev zavezuje, da jih bo odpravil v zakonsko določenem času in o tem obvestil uporabnika.

7. Kršitve

Ponudnik sistema 4eGenus d.o.o. bo izključil vse uporabnike, ki delujejo v nasprotju s Splošnimi pogoji ali z drugimi dejanji, ki jih sankcionira zakonodaja Republike Slovenije.

8. Splošno

Ponudnik storitev storitev lahko v vsakem trenutku spremeni pogoje storitev, če to zahtevajo vzroki tehnične, komercialne narave ali vzroki, ki so na strani javnosti. Vsaka sprememba bo predhodno ustrezno objavljena na javno dostopnem mediju. Ponudnik storitev bo o vseh spremembah in novostih svoje uporabnike obveščal na vseh mestih, kjer so objavljena navodila za uporabo storitev in pogoji. Ponudnika poti in ponudnik storitev ne odgovarjajta za škodo, nastalo zaradi tehničnih težav, do katerih lahko pride zaradi napak v delovanju omrežja GSM, omrežij pogodbenih partnerjev ali na internetnih povezavah, prav tako pa ne odgovarjata za dogodke, ki so zunaj možnosti nadzora ponudnika poti in ponudnika storitev. Prav tako ponudnik poti ne odgovarja za motnje v poteku nagradne igre, ki so posledica ravnanja udeleženca (npr. izključen telefon, prazna baterija, zadrževanje na območju zelo slabega signala, ...). Ponudnik storitev ne more zagotavljati delovanja storitve v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitve.

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V DOBRODELNO NAGRADNI AKCIJI

 »NAREDIMO NEKAJ DOBREGA TA MOVEMBER NA RADIU CELJE«

 SPLOŠNO

 1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Naredimo nekaj dobrega ta Movember« (v nadaljevanju: nagradna akcija)

Organizator dobrodelne nagradne akcije je: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik in podeljevalec nagrad v nagradni akciji so:

 • BIOVIS, d. o. o., Komen 129a, Komen

 • SANAAMICUS, d. o. o., Žikarce 75, Zgornja Korena

 • VENOFARMACIJA, d. o. o., Ulica l. štajerskega bataljona 7, 3000 Celje

 • AS AN, d. o. o., Celovška cesta 69c, 1000 Ljubljana

(v nadaljevanju: naročnik in podeljevalec).

2. člen

Pravila dobrodelne nagradne akcije so javno objavljena na spletni strani www.radiocelje.com, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Dobrodelna nagradna akcije poteka s pošiljanjem SMS-sporočil. Akcija je oglaševana na uradni FB-strani Radia Celje, spletni strani Radia Celje in v časopisu Novi tednik. Dobrodelno nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira dobrodelne nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj.

NAMEN

4. člen

Namen dobrodelne nagradne akcije je zbrati in donirati zbrana sredstva Društvu uroloških bolnikov Slovenije s sedežem Požarnice 55, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Več informacij o društvu najdete na spletnem naslovu www.dub.si. Namen je prav tako promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

 Nagradna akcija traja od 2. 11. 2020 do 30. 11. 2020.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V dobrodelni nagradni akciji lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah kot so Pravila za sodelovanje v nagradni akciji »Naredimo nekaj dobrega ta Movember« ter s Splošnimi pogoji SMS-storitev na Radiu Celje, ki so objavljeni na spletni strani Radia Celje.

Šteje se, da se s sodelovanjem v dobrodelni nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v dobrodelno nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v dobrodelno nagradnih igrah ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v dobrodelni nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,

 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,

 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji dobrodelno nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,

 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,

 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji dobrodelno nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade. 

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja dobrodelno nagradne igre prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja dobrodelno nagradne akcije.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz dobrodelno nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V DOBRODELNI NAGRADNI AKCIJI

12. člen

 2. novembra bo izvajalec na Radiu Celje objavil dobrodelno nagradno akcijo. Vsak dan od 2. do 30. novembra bomo na FB-strani Radia Celje, na spletni strani in pa na valovih Radia Celje ter vsak četrtek v časopisu Novi tednik najavljali dobrodelno nagradno akcijo »Naredimo nekaj dobrega ta Movember«. Poslušalce bomo animirali, da oddajo svoj glas za svojega favorita. Konec meseca bomo objavili rezultate dobrodelno nagradne akcije. Kako lahko glasujete in prispevate v dober namen? Pošljite SMS s ključno besedo BRKI M (za Matjaža), BRKI R (za Roka) ali BRKI B (za Boštjana) na 4246 in darujte 1 evro za Društvo uroloških bolnikov Slovenije. Naročnik dobrodelno nagradne igre je pripravil tudi lepe nagrade za glasovalce. S poslanim potrdilnim sms sporočilom sodelujete v nagradnem žrebanju za enega od 16 paketov za zdravje in dobro počutje, ki jih podarjajo vsi štirje naročniki nagradne igre: podjetje Biovis, Planet zdravja(AS AN), Venofarmacija in SanaAmicus.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Vsak podeljevalec bo v okviru dobrodelne nagradne akcije podaril 4 pakete, skupaj 16 paketov za zdravje in dobro počutje.

Izvajalec dobrodelne akcije bo vsak dan od 2. do vključno 30. novembra zbiral SMS-sporočila. Zadnji dan akcije, torej v ponedeljek, 30. novembra, bomo med prejetimi SMS-sporočili. izžrebali 16 nagrajencev, ki jih bomo obvestili o prejemu in prevzemu nagrade.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade se ne morejo izplačati v denarju.

Organizator dobrodelno nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo nagrado prejel po pošti.

Nagrajenec je v zvezi z dobrodelno nagradne igre oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v dobrodelno nagradni igri se s sodelovanjem v dobrodelno nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev dobrodelno nagradne igre, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe dobrodelno nagradne igre in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v dobrodelno nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca dobrodelno nagradne igre se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni dobrodelno nagradni igri. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v dobrodelno nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;

 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;

 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;

 • omejitve obdelave;

 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;

 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v dobrodelno nagradni igri. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na dobrodelno nagradno igro, lahko zainteresirani sporočijo:

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

 

Celje, 2. 11. 2020

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam