Odpelji navdušujoči SUV Peugeot 2008

Odpelji navdušujoči SUV Peugeot 2008
Aktualno
Tipografija

Spoznajte novi SUV PEUGEOT 2008, kompakten in vsestransko uporaben SUV ...

... ki vam s svojim vrhunskim dizajnom nudi raznolike izkušnje v vožnji po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®, naprednih tehnologij in izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon. Avto, ki se mu ni moč uprati. Avto Celeia vam bo novega lepotca v uporabo zaupal od petka do ponedeljka. Kam se boste zapeljali? Le kje sta bila Tanja in Boštjan?

Oglejte si spodnji video, kjer se skriva odgovor na vprašanje, kaj piše na voznikovih vratih novega peugeota 2008?

Izpolnite spodnji obrazec in sodelujte. Prijave s pravilnimi odgovori lahko izpolnite do četrtka, 25. junija. V petek, 26. junija bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki se bo lahko zad dober konec tedna odpeljal na izlet z novim vozilom PEUGEOT 2008.

Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Odpelji navdušujoči SUV Peugeot 2008

 

S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije in privzdignjenim podvozjem vam novi SUV PEUGEOT 2008 zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč. Njegov fasetiran profil razkriva napete linije in izklesane boke, ki se tesno prilegajo zgradbi, kar prispeva k živahni in prodorni stilski zasnovi. Njegov učinkovit in športni videz poudarjajo izrazen prednji del, prepoznavna osvetlitev, oipcijska 18-palčna platišča iz lahke litine z aerodinamičnim vstavkom in horizontalen pokrov motornega prostora, čemur se pridružujejo še brisalni profili stekel v svetleči črni barvi in streha Black Diamond v nekaterih različicah.

Popestrite svoj izkušnje za volanom novega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit® z intuitivno ergonomsko zasnovo, kompaktnim volanom, opcijskim 10-palčnim zaslonom na dotik HD in po meri nastavljivo digitalno instrumentno ploščo 3D.

Ponuja pa tudi možnost prostoročnega zagona in zaklepanja vrat: ključe lahko obdržite v žepu, saj se vrata zaklenejo ali odklenejo, ko se od vozila oddaljite ali ko se mu približate. Poleg tega lahko poti tudi prilagodite svojim individualnim potrebam, tako da izberete način vožnje.

OPTIMALNA VARNOST

Na voljo imate bogato paleto tehnološke opreme, ki vam lahko pomaga, da boste za volanom še bolj varni:

 • aktivni sistem nadzora mrtvega kota,
 • Active Safety Brake,
 • Distance Alert,
 • aktivni opozorilnik na nenamerno menjavo voznega pasu in prekoračitev talne črte,
 • samodejni preklop dolgih luči,
 • prepoznavanje prometnih znakov za omejitev hitrosti in priporočanje hitrosti ...

ZA VOLANOM PEUGEOT 3D i-COCKPIT®

Vabimo vas, da se naužijete ergonomsko oblikovanega in estetsko dovršenega najnovejšega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®.
Odkrijte vse možnosti, ki vam jih ponuja tako izvedenka z motorjem na notranje zgorevanje kot tudi električna izvedenka, bodisi kot serijska oprema ali kot opcija:

 • Kompakten volan,
 • 7,5 ali 10-palčni zaslon na dotik HD,
 • nastavljiva digitalna instrumentna plošča 3D ponuja dve nastavljivi stopnji odčitavanja,
 • površina za odlaganje in indukcijsko polnjenje vašega pametnega telefona,
 • navigacijski sistem 3D s storitvami TomTom® Traffic,
 • Mirror screen,
 • posebne informacije o vožnji ....

Za vse informacije in za konkurenčno ponudbo vam je na voljo izkušena ekipa Avto Celeia. Vabljeni na obisk in testno vožno, pripravili vam bodo tudi konkurenčno ponudbo za nakup vozila, bodisi z gotovino ali pa s pomočjo Peugeot financiranja.

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI

»Odpelji navdušujoči SUV Peugeot 2008«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Radio Celje vas na izlet zapelje« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: Avto Celeia, Ipavčeva 21, 3000 Celje (v nadaljevanju: naročnik nagradne igre in podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih strani www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.radiocelje.si/splosni-pogoji.

3. člen

Nagradna akcija se promovira na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Prav tako se nagrada igra promovira na spletni strani Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 20. 6. 2020 do 26. 6. 2020.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji »Radio Celje vas na izlet zapelje«.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V nagradni igri lahko sodeluje samo polnoletna oseba, ki ima opravljen vozniški izpit in ni voznik začetnik.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, tudi če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

22. junija bomo na Facebook strani Radia Celje in na spletni strani Radia Celje objavili video z nagradnim vprašanjem. Odgovor se skriva v videu. V nagradni igri bodo lahko sodelovali vsi, ki izpolnjujemo pogoje 7. člena in ki bodo pravilen odgovor poslali preko spletnega obrazca do 25. junija do polnoči. Nagrajenca bomo izžrebali v petek 26. junija in ga objavili v etru Radia Celje. Obvestili ga bomo tudi po mailu.

Obrazec za prijavo na nagradno igro je dostopen na spletni strani Radia Celje.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril brezplačen najem vozila Peugeot 2008. O prevzemu in koriščenju nagrade se bo nagrajenec dogovoril z naročnikom akcije (Avtohišo Avto Celeia) v naročnikovem delovnem času.

Nagrada se izkoristiti najkasneje do 15. avgusta 2020. Velja za vožnjo na območju Republike Slovenije in je omejena na 350 prevoženih kilometrov, v kolikor se obe strani predhodno ne dogovorita drugače.

Nagrada se izda oz. koristi pod pogoji, ki jih določa naročnik akcije (Avto Celeia). Prevzem vozila v petek do 18.00h, vrnitev vozila v ponedeljek do 12.00h.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade se ne morejo izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec prejme potrdilo o nagradi, s katerim prevzame nagrado.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo svojih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;
 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih, npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
 • omejitve obdelave;
 • prenosljivosti podatkov, vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
 • ugovora

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.s

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

 

Celje, 11. 6. 2020

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam