Povzročili so največjo evforijo v Sloveniji

Povzročili so največjo evforijo v Sloveniji
Aktualno
Tipografija

Zvezdniki, ki so v začetku tisočletja krojili vrhove slovenskih glasbenih lestvic ter zaznamovali odraščanje cele generacije otrok in mladih.

Boštjan Oder je v Jutranjem Ritmu na Radiu Celje gostil Tinkaro (Bepop) in Sebastiana.

Predstavila sta Popstars united, s katerim so se BEPOP, GAME OVER in SEBASTIAN poklonili 20-letnici zadnje vseslovenske mega glasbene evforije.

Alenka, Ana, Dennis, Mark, Sebastian, Steffanio in Tinkara so kot himno svojega žlahtnega jubileja in poklon poslušalcem, ki jih spremljajo in podpirajo že dvajset let, ustvarili mash-up po zgledu tistih z vrhov svetovnih glasbenih lestvic. V njem so nostalgične elemente, ki zbudijo mladostne spomine, spojili s sodobnimi glasbenimi trendi, se na novo vokalno prepletli ter posneli tudi nekaj novih elementov.

Tinkara (Bepop) je glasbeno kariero začela na Radiu Celje.


Sebastian je pevec postal z veliko truda.


S katero pesmijo se je Tinkara (Bepop) predstavila na avdiciji na Radiu Celje v oddaji Full Cool demo top.


Bepop je prva slovenska skupina, ki je bila izbrana v licenčnem resničnostnem šovu Popstars. Pet članov - Alenka, Ana, Tinkara, Nejc in Simon - je debitiralo s hitom Moje sonce. Le nekaj dni po izidu albuma in uspešnici Odpelji me se je Nejc, najmlajši član skupine, smrtno ponesrečil. Preostali člani so nadaljevali kariero in izdali še tri albume do 2004. Trenutno z glasbeno kariero nadaljuje le ženski del zasedbe.

Sebastian, najstniška pop senzacija ob začetku zadnjega tisočletja, se je že s svojo prvo skladbo »Hočem to nazaj!« prebil na vrh radijskih in televizijskih glasbenih lestvic. Njegov prvi album je z dvojno platinasto naklado kar devet mesecev kraljeval na lestvici 30 najbolje prodajanih albumov.

Game Over, najbolj priljubljen slovenski boyband, sestavljajo Dennis, Mark in Steffanio. Pravkar praznujejo dve desetletji, odkar so se v zgodovino slovenskega popa vpisali s prvencem Ubila si del mene. Sledile so uspešnice Igra za dva, balada Ob tebi in številne druge. Po drugem albumu je skupina prenehala delovati. Zdaj pa so fantje, ki so nekoč mlada slovenska dekleta spravljali dobesedno v jok, ponovno skupaj.

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam