Zlezel ji je pod obleko

Zlezel ji je pod obleko
Aktualno
Tipografija

Saša Lendero je po večletnem premoru presenetila z novo poletno skladbo Daj tekilo. Za pesem je posnela tudi videospot, v katerem lahko vidimo mnogo znanih obrazov.

V Jutranjem ritmu na Radiu Celje je Boštjan Oder gostil Sašo Lendero. V simpatičnem pogovoru smo med drugim slišali, da je Saša poleg odlične glasbenice tudi prava specialistka za košnjo trave:


Na vprašanje, kaj prinesejo leta, je Saša odgovorila:


Za pesem Daj tekilo so spot posneli v Novigradu. V njem tudi kar nekaj znanih obrazov: Domen Kumer in člani skupine Game Over Dennis, Mark in Steffanio. Med snemanjem pa ni šlo vse gladko, Saši je nagajal modrček:


Saša o skladbi Daj tekilo pravi, da gre za pesem, ki nosi poletne vibracije, sproščenost, brezskrbnosti in življenjske radosti. Čeprav gre v njej za konec neke ljubezenske zgodbe, sta sporočilo in energetski naboj pozitivna in radostna. Navdušenje nad življenjem in sposobnost premagovati težave pokončno, z nasmehom, in prijatelji so tisto, kar skoraj vsako resno življenjsko situacijo iz katastrofe spremeni v preizkušnjo, izkušnjo in priložnost.

 

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam