Avto Celeia z novo podobo in na novi lokaciji.

Avto Celeia z novo podobo in na novi lokaciji.
Aktualno
Tipografija

Avto Celeia, prvi prodajno-servisni center Peugeot z novo podobo in na novi lokaciji.

Znamka PEUGEOT je lani februarja uvedla popolnoma novo celostno grafično podobe znamke. Na slovenskem trgu je le-to potekalo v dveh korakih. V prvi fazi je bila zajeta celotna prenova vseh elementov komuniciranja vključno z novim logotipom znamke, ki se je moderniziral in naznanil prodor znamke v zgornji segment trga.

Drugi, še bolj zahteven korak, pa vključuje prenovo zunanje in notranje podobe vseh Peugeotovih pooblaščenih prodajnih salonov in to se bo zgodilo do konca leta 2023.

Peugeot Avto Celeia iz Celja je tako prvi pooblaščeni koncesionar in serviser PEUGEOT v Sloveniji, ki je ponosno odprl svoja vrata v popolnoma novi preobleki, narejeni po najnovejših korporativnih standardih in na novi lokaciji, na Mariborski cesti 107 v Celju.

Mitja Meško, direktor Avto Celeie, je odprtje najnovejšega prodajno-servisnega center PEUGEOT pospremil z besedami: »Avto Celeia kot družinsko podjetje ima v Savinjski dolini že četrt stoletja dolgo in priznano avtomobilistično tradicijo. Izjemno veseli in ponosi smo na prvi in po najnovejši standardih narejen salon PEUGEOT. V zadovoljstvo nam je, da bomo na novi lokaciji našim strankam omogočili izjemno izkušnjo.«

Najnovejše prodajno-servisno PEUGEOT mesto v Celjski regiji ponuja še bolj individualno in vizualno izkušnjo. Celovito prodajno ponudbo novih osebnih avtomobilov zaokroža najnovejši PEUGEOT 308, ki ga kot prvi model krasi najnovejši logotip znamke PEUGEOT na okrasni maski. Novi logotip PEUGEOT izdelujejo v Sloveniji. V kratkem se bo kombi limuzinski izvedenki pridružila še uporabna karavanska različica 308 SW. Za poklicne uporabnike je na voljo pestra izbira vsestranskih gospodarskih vozil. Za tiste s skrbnim odnosom do okolja so na voljo tudi 100% električne in hibridne različice. Poleg dodatne opreme in nadomestnih delov Peugeot, na pooblaščenem servisu opravijo redno in strokovno servisiranje, kleparsko-ličarske storitve, razpolagajo z ročno pralnico in uredijo zavarovanja vozil. Kot pooblaščeni serviser nudijo najboljšo možno izbiro za stranke, kjer za svoj denar dobijo največ. Še več preglednosti in zaupanja nudijo z inovativno digitalno rešitvijo Videocheck, za izvedbo dodatnih delovnih posegov v servisni delavnici. Aplikacija omogoča posneti video vozila in ga poslati stranki. Stranka nato na daljavo odobri dodatne delovne posege in tako prihrani precej dragocenega časa, saj ji ni treba priti v servisno delavnico zaradi potrditve dodatnih delovnih posegov.

Ob selitvi in otvoritvi so za vse kupce pripravili velik nabor različnih akcij, tako ob nakupu novih vozil kot tudi na poprodajnem področju.

Adam Kavšek, direktor P Automobil Importa je ob odprtju najnovejšega salona v Celju povedal: » Izjemno vesel sem, da nam je letošnja pomlad prinesla težko pričakovani prvi salon PEUGEOT narejen po najnovejših standardih znamke in z novo podobo, ki mu bodo v prihodnjih mesecih sledili tudi ostali saloni po Sloveniji. S tem se bogata in moderna prodajna paleta, ki ji pritiče tudi nova podoba salonov popolnoma sklada s strategijo znamke, ki prodira v segment premium generalista.«

Z VAMI V ŽIVO

Bojan Kovač

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam