Kača ga je skoraj zadušila

Kača ga je skoraj zadušila
Aktualno
Tipografija

Tilen Lotrič je v Jutranjem ritmu predstavil svojo novo skladbo Ljubi, ljubi, ljubi me.

Tilen Lotrič je velja za glasbenika, katerega glas zavida ¾ slovenskih pevcev, vsaka ženska pa mu zavida hojo v petkah. Zadnje čase je vedno bolj spreten tudi pri igranju golfa.

Jutranjikoma je zaupal, da je velik oboževalec zime in puloverjev, boji pa se teme. Živo in Boštjana je zanimalo, kako to, da ima najraje zimo, ko pa je ravno takrat najbolj temno. Rešitev, je povedal, da večkrat poišče doma, v svoji sobi, kjer strah premaguje s pisanjem novih pesmi. So mu pa topli dnevi vedno bolj pri srcu, v zadnjem času ga navdušuje igranje golfa. Med pogovorom je razkril, da je se v ta šport zaljubil med snemanjem videospota za skladbo Jagoda.

lotric3

Videospot za skladbo Ljubi, ljubi, ljubi me je posnel v svoji domačih koncih – na gorenjskem, v hotelu, kjer je lahko opazimo kar nekaj vročih scen s prijateljico Živo, s katero pa nista bila vedno v dobrih odnosih. V srednji šoli sta se večino časa gledala postrani, ko pa ju je učiteljica v pevskem zboru posedla skupaj, sta hitro ugotovila, da sta si zelo podobna. Od takrat naprej sta nerazdružljiva.

Ovil se jima je okoli vratu kot Piton v videospotu

lotric2

Družbo okoli vratu v videospotu mu je delala tudi lačna kača – rumen Piton, ki ga je okoli vratu ovila skoraj preveč. Tilen je povedal, da so mu na snemanje pripeljali lačno kačo. Nekaj scen so morali ravno zaradi tega izrezati, saj so se mu roke od strahu preveč tresle.

Poletje je z njegovo novo skladbo prišlo še pred poletjem. Tilen nam je ob koncu druženja zaželel vroče in „sexy“ poletje, točno takšno, kot je njegova nova pesem Ljubi, ljubi, ljubi me.

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam

Prireditvenik