Greva na zmenek. V kino.

Greva na zmenek. V kino.
Aktualno
Tipografija

Bliža se valentinovo in obisk kina na praznik zaljubljencev nikoli ne pride iz mode.

Presenetite boljšo polovico in si v času valentinovega vikenda (od petka, 11. februarja do ponedeljka 14. februarja), za popolno romantično kino doživetje v dvoje, v Cineplexxu Celje oglejta film po vajinem okusu.

Ne spreglejte aktualnih filmskih novosti:

  • Ljubitelji romantičnih komedij ne zamudite filma POROČIVA SE (Marry Me). Sodobne ljubezenske zgodbe o zvezdnikih, poroki in družbenih medijih. V glavnih vlogah Jennifer Lopez, pevec Maluma Owen Wilson.
    cineplexx porociva se 1cineplexx porociva se 2
  • Ste za dobro kriminalko ali misteriozni triler? Odhajamo na križarjenje po Nilu. Na krovu se pridružite najslavnejšemu detektivu Herculu Poirotu in med prvimi odkrijte, kdo je zakrivil umor! Misteriozen triler Smrt na Nilu je posnet po romanu Agathe Christie iz leta 1937. SMRT NA NILU (Death on the Nile) predpremierno od petka, 11. februarja do ponedeljka, 14. februarja.
    cineplexx death on the nile 1cineplexx death on the nile 2
  • Vas navdušujejo znanstvenofantastični filmi katastrofe? Ne zamudite epskega filma katastrofe PADEC LUNE (Moonfall), režiserja Rolanda Emmericha, mojstra spektaklov, kot so Dan neodvisnosti, 2012 in Dan pojutrišnjem. Tokrat v glavni vlogi Halle Berry, Patrick Wilson in John Bradley.
    cineplexx moonfall

Preverite celoten aktualen filmski spored tukaj.

V času valentinovega vikenda v kinu Cineplexx potekala nagradna igra z aktivacijo »slikaj se v LOVE CORNER-ju«. Objavi svojo sliko iz Cineplexx ljubezenskega kotička na Instagram Story ali Feed, označite @cineplexxsi in se potegujte za odlično nagrado. Podelili bodo tri Cineplexx darilne kartice v vrednosti 15€.

ZA VALENTINOVO PODARITE KINO - Cineplexx darilna kartica

Še razmišljate kaj bi podarili svoji ljubljeni osebi? Cineplexx darilna kartica je zagotovo odlična ideja, saj so skupna doživetja darilo, ki ostane za vedno.

cineplexx valentinovo

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam