Skupina TABU je v studio Radia Celje prinesla Zmaja.

Skupina TABU je v studio Radia Celje prinesla Zmaja.
Aktualno
Tipografija

 Svoj zadnji hit so zapeli v živo.

tabu1

Prišli so iz oddaljene galaksije v skritem kotičku vesolja, prišli so na krilih zmajev in pesem, novi single Zmaji, zapeli v živo na Radiu Celje. Jutranja voditelja Živa in Boštjan sta bila navdušena. Med pogovorom sta razkrila, da te pesmi zagotovo ne bi bilo, če se ne bi davnega leta 1998 iz zaklonišča v Petrovčah, kjer so imeli vaje, prvič predstavili s pesmijo On ravno na Radiu Celje. Iztok je obujal spomine: „Navdušeni smo bili, ker smo vedeli, da imamo v rokavu asa. Vedeli smo, da nam bo uspelo.“

Uspelo jim je tudi s pomočjo pevke Eve. Boštjana je zanimalo, kako se počuti med „starimi“ mački. Eva je odgovorila: “Zdaj je že sedem let, kaj misliš … Zato so me vzeli v band, da jih bom lahko spravila v red."

Iztok je odgovoril, da jih ima Eva res pod nadzorom in da jim je ta njena energija všeč.

V videu poglejte, kako so pesem Zmaji in Ocean zapeli v živo:

Zmaji skupine Tabu letijo visoko, prihajajo še od dlje, iz oddaljene galaksije v skritem kotičku vesolja. Za svoj novi single 'Zmaji' je skupina posnela videospot, ki na prvi pogled čisto običajno ljubezensko zgodbo pokaže v povsem drugačni luči. Tabuji tokrat prisegajo na medzvezdno ljubezen.

V glavnih vlogah igrata Iza in Karli, potomca ritem sekcije skupine.

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam