Dober dan se začne z najboljšo kavo!

Dober dan se začne z najboljšo kavo!
Aktualno
Tipografija

Po praznikih se je težko ponovno vrniti v ustaljen dnevni ritem, saj so za nami umirjeni dnevi, ko smo si lahko vsaj nekoliko odpočili in čas preživljali s svojimi najbližjimi. Hkrati pa nas prav začetek novega leta navdihuje in motivira za prihodnje izzive. Prvi delovni dan v novem letu je nova priložnost za spremembe. 

V Mercatorju nas želijo že takoj na začetku leta spodbuditi k nasmehu, saj je z nasmehom lažje premagovati vse izzive.  Ker je ena od malih stvari, ki pričara nasmeh, tudi kava, vas Mercator vabi, da v mestnih središčih poiščete Mercatorjeve 'kofetarice', torej simpatična dekleta, ki bodo v zameno za nasmeh podarila kupon za brezplačno kavo Minute.   S kuponom si boste v Mercatorjevih trgovinah lahko na kavomatu postregli z dišečo kavo Minute in svoj prvi delovni dan v letu začeli z nasmehom.

V Mercatorju so pomislili tudi na zaposlene v bolnišnicah, zato bodo v znak hvaležnosti za njihov izjemen trud tudi UKC Ljubljana in 13 bolnišnicam po Sloveniji dostavili kavo na oddelke, ki so zdaj najbolj obremenjeni.

Skupaj bodo v akciji kava za nasmeh podarili skoraj 70.000 skodelic kave. In ne pozabimo – nasmeh in kava polepšata še tako naporen dan.

V novo leto skupaj torej vstopamo in smo »Dobro pripravljeni na nasmejano leto!«

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam