Evakuiral šolo, danes oblekel angelska krila.

Evakuiral šolo, danes oblekel angelska krila.
Aktualno
Tipografija

Boštjan in Eva sta v Jutranjem ritmu tokrat gostila pevca Tilna Lotriča. Tilen se je pri naših jutranjikih ustavil, da bi predstavil svojo novo pesem Angel. Zares angelska balada je sicer res navdušila celoten studio, a izkazalo se je tudi, da se v Tilnu skriva kar nekaj hudička.

Tako je Tilen Lotrič Evi in Boštjanu izdal, da je znal v svoji mladosti ušpičit marsikatero vragolijo … ker od nekdaj poleg poletja sovraži tudi športno vzgojo, je pred preizkusom Cooperjevega testa v telovadnici izpraznil gasilni aparat. Športna vzgoja je bila prekinjena za teden dni, Tilen pa je dobil pogovor z ravnateljem, tekel pa je nekaj dni kasneje.

Tilen Lotrič je tako vesel, da se poletje v teh dneh počasi poslavlja, ob tej priložnosti pa nam je ponudil tudi novo balado Angel, ki je sicer nastajala dve leti: »S producentom sem bil zaprt v studiu 6 ur … rekel mi je, a si ti kreten, daj že posnemi … a dokler ni popolno, ne želim končati!«

Za dobro plačilo obuje tudi petke

Eva je malo za šalo malo zares Tilna Lotriča opisala kot tistega, ki mu glas in posluh lahko zavida tri četrtine slovenske glasbene scene, ter tistega, ki mu hojo v visokih petah lahko zavida vsaka ženska. Tilen je pojasnil, da hojo res obvlada, saj je v operi igral kraljico in striptizeto in v vlogo se pač vživi. A priznal, da ženske za to lepoto res potrpijo.

Slovenija ima vse, a snemal v tujini

Eva je Tilna malo lovila na besedo, kot se je pošalil, ko ga je soočila s tem, da naša domovina ponuja toliko naravnih lepot, svoj novi videospot pa je Tilen snemal v kar treh tujih državah. V šali je Tilen povedal, da ima vse, a smo skoraj vse že videli … takoj da so sanjsko peščeno plažo poiskali v tujini, vendarle pa je del posnet tudi na domačih tleh v čudovitem Portorožu. Romantično balado in videospot tako čusti in verjame, da je ena izmed velikih prelomnic njegovega glasbenega dela.

 

Z VAMI V ŽIVO

Boštjan Oder

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam