O najlepših stvareh

O najlepših stvareh
Aktualno
Tipografija

Božidar Wolfand Volf je v Jutranjem ritmu na Radiu Celje tokrat predstavljal svojo najnovejšo skladbo Najlepše stvari. Katere so njegove? Eva in Boštjan sta ga izzvala, kaj je njegovih najlepših pet, ki mu jih je življenje ponudilo, oz. se jih je v življenju naučil … in stresel jih je iz rokava.

„Kako biti nežen, kako spoštovati, ljubiti, kako biti prijazen in vesel,“ je bil suveren Božidar Wolfand Volf, in povedal, da je to tisto, kar ga je življenje najlepšega naučilo. Hkrati je sicer povedal tudi, da ni nostalgičen tip človeka, živi tukaj in zdaj. „Današnji dan je edini dan, ki obstaja zame. Včerajšnji dan je pozabljen, jutri ni še nič!“

Nova skladba darilo ženskam

Volf je med svojim obiskom na Radiu Celje povedal, da je nova skladba darilo ženskemu spolu … z njo želi namreč poudariti, da je najlepše, ko se zbudiš ob ženski, in je taka, kot jo je naredila narava, brez maskar in mask.

Skladba Najlepše stvari je sicer druga v nizu Volfovih uspešnic, kot pravi pa so v nastajanju že nove. Naslednjo si želi izdati še letos, načrtuje romantično balado že decembra. 

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam

Prireditvenik