Jutro z Evo in Ani .. ups .. Boštjanom!

Jutro z Evo in Ani .. ups .. Boštjanom!
Aktualno
Tipografija

Pevka Ani Frece je v Jutranjem ritmu obiskala Boštjana in Evo. Čeprav Ani dobro poznamo kot članico skupine MJAV, navduševala je tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, pa je tokrat predstavila novo pesem svoje zasedbe Hotel za srečo. Pesem novi naslov Draga moja in je hvalnica ženskemu prijateljskemu klepetu … v katerega sta se Ani in Eva tako vživeli, da je Boštjan komaj prišel do besede.

Ani je s Hotelom za srečo sicer izdala prvo zgoščenko, na kateri je deset pesmi, plošča pa bo potešila še tako zahtevnega poslušalca, ki obožuje glasbo ulic Pariza v 30ih in 40ih letih prejšnjega stoletja.

Tema nove skladbe Hotela za srečo je še posebej zanimiva, saj slika čas v katerem živimo, stike, ki smo jih v času epidemije težje ohranjali, predvsem pa pristno prijateljstvo. Eva je o pesmi zapisala, da je ta napisana za vsako žensko, ki potrebuje redno pogovorno terapijo s strokovnjakom - s svojo prijateljico!

Ampak kako zabavno je bilo to jutro, sta v en glas in v smehu povedali Ani in Eva, nekoliko bolj zadržan pa je bil Boštjan, ki se je v tem ženskem klepetu kar nekako izgubil. Vsake toliko je dvignil roko, da je tudi on prišel do besede, sicer pa se je zahvalil vesolju, da imamo ženske druga drugo … priznal je namreč, da bi toliko besed kot moški sogovornik težko prebavil.

Ani Frece ima sicer s Hotelom za srečo kar nekaj nastopov, tudi v naših krajih, seveda pa upa, da jih bo moč izpeljati. Sicer pa bo rekla svojim kolegicam: „Draga moja, imaš čas,“ in jih odpeljala na kavo za s seboj … ni tako važno kje, kot je važno s kom.

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam