Natalija Verboten

Natalija Verboten
Aktualno
Tipografija

Špricanje in ribji namaz ...

Danes je naša jutranjika obiskala Natalija Verboten. Špricanje pouka in ribji namaz sta bili prvi asociaciji simpatične pevke, ko sta jo Boštjan in Eva v Jutranjem ritmu povprašala o njenih osnovnošolskih dneh. , če smo iskreni ... Natalija Verboten je "prešpricala" le en dan in še to v prvem razredu, medtem ko njena ljubezen do ribjega namaza traja še danes.Mnogo let kasneje si je priborila tudi originalni recept in ga z veseljem pripravi za celo družino. Družino, ki je tudi najpomembnejša vrednota v njenem življenju.

In prav njena družina je sodelovala pri nastanku videospota za njeno novo pesem Me še ljubiš. Čudovita, čutna in še kako življenjska balada, ki govori o večni ljubezni, pa tudi o tem, da se je za ljubezen treba truditi. To je potrdila tudi Natalija, ki je Evi in Boštjanu priznala, da sta z možem v svojem 13 letnem zakonu doživela kar nekaj vzponov, padcev, tudi kriz, da sta poletela kakšen krožnik in telefon v steno, a da ju še danes vidna luknja pod zidno barvo spominja na to, da sta ljubezen in družina prvi in najpomembnejši.

V videospotu Natalije Verboten za pesem Me še ljubiš sicer nastopajo tri generacije, Natalijin oče in sin. Kot je v Jutranjem ritmu zaupala Natalija, pa je to bilo eno izmed najbolj čutnih snemanj, kot je zanjo najbolj čutna tudi balada, ki jo prepeva. V pesmi pa se lahko najdejo tako starejši izkušeni pari kot mlajši, vsi srečno zaljubljeni in tisti, ki so se znašli pred kakšno oviro. Natalija Verboten sporoča vsem - ljubezen je delo, a edino, ki je zares, zares vredno.

 

Z VAMI V ŽIVO

Živa Dobnik

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam