Uroš in Tjaša „švercala“ iz Zanzibarja

Uroš in Tjaša „švercala“ iz Zanzibarja
Aktualno
Tipografija

Duo Uroš in Tjaša sta se minuli teden ustavila tudi na Radiu Celje v Jutranjem ritmu z Evo in Boštjanom. V šali sta razkrila, da sta z zadnjega potovanja na Zanzibarju „prešvercala“ še nekoga … tja sta odšla dva, vrnili so se trije in Tjaša in Uroš pričakujeta svojo prvo hčerko konec novembra.

Eva je sicer opomnila, da je bilo njuno potovanje na Zanzibar plodno tako in drugače .. ne le, da zdaj pod Tjašinim srcem bije še eno, ampak sta tam kar z akcijsko kamero posnela še videospot za pesem Naj ti bo lepo, v katerem sodelujejo tudi lokalni prebivalci Zanzibarja.

V svoji pesmi nas Uroš in Tjaša opominjata, da v tem trenutku večina nas nima pravih težav, ampak se moramo le spomniti, da je za pravo srečo potrebno malo in tisto malo znati ceniti.

Tjaša je sicer pred časom javno spregovorila tudi o smrti svoje mame in splavu ter družbenih pritiskih, pričakovanjih, neprimernih vprašanjih in obnašanju okolice. Glede na težke trenutke, ki so za njima in del njiju, jima celotna ekipa Radia Celje toliko bolj glasno in iskreno iz srca kliče: „ Naj vama bo resnično lepo!“

Uroš se ni odzval na Boštjanovo provokativno vprašanje, kakšne ženske so Zanzibarke - kot je povedal, je do zdaj povsod po svetu našel lepoto v ljudeh.

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam