Valentinova večerja za dva, s Pavusom pri vas doma.

Valentinova večerja za dva, s Pavusom pri vas doma.
Aktualno
Tipografija

Pregovor pravi, da gre ljubezen skozi želodec. Prva razlaga je, da vzljubimo nekoga, ki dobro kuha, ker uporablja zanimive kombinacije sestavin in ker v pripravo jedi vloži veliko ljubezni. Druga razlaga pravi, da obstajajo jedi, ki spodbujajo ljubezenska čustva. To so ostrige, avokado, beluši, čokolada, kaviar, penina ...

Kuhanje je čudna alkimija, v kateri najboljša živila, pripravljena z ljubeznijo, postanejo majhni kulinarični znaki pozornosti. Ali obstaja kaj bolj romantičnega od tega, da vas ljubljena oseba preseneti z večerjo ob svečah ali še bolje z zajtrkom v postelji?

Kaj dobrega ste vi pripravili svojemu partnerju? Katera je vajina najljubša skupna jed? Izbiramo najbolj posebno in domiselno jed po mnenju chefa Marka Pavčnika.

Prijave zbiramo s pomočjo spodnjega obrazca. V petek, 12. februarja, bomo z vrhunsko valentinovo večerjo nagradili par, ki bo po mnenju chefa Marka Pavčnika imel najbolj domiselno skupno jed.

Valentinov meni vam bo z ljubeznijo in dolgoletnim kulinaričnim znanjem pripravil chef Marko Pavčnik z ekipo.

Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Obrazec: Valentinova večerja za dva

 

valentinov meni

Valentinove jedi, ki ste jih bili vajeni jesti v njihovi restavraciji, lahko tokrat uživate tudi v udobju svojega doma. Za vas so pripravili Valentinov paket na dom z možnostjo dostave (12., 13. in 14. februarja).

Chef Marko Pavčnik je za vas pripravili pav posebno ponudbo zelo razkošnih okusov in različnih tekstur, da bosta lahko uživala na vašem domu popolnoma brez dela in obveznosti.

Za Valentinovo smo za vas pripravili hladen gourmet paket, ki vsebuje:

  • Crème brûlée piščančjih jeter in Pavus štručke
  • Goveji tatar s tarufovo kremo
  • Sushi poke bowl (sveža tuna, losos, gamberi, wakame alge, šitaki, edamame soja)
  • Malancanovi zavitki s zeliščnim sirom in hrustljavimi drobtinam

Zraven bo dodan še:

  • Pavusov kruh z drožmi
  • Maslo s pregreto smetano

ter seveda razkošne sladice:

  • čokoladne teksture za 2 osebi ali lešnikov krem karamel

Glavne jedi za v pečico:

Po hladnem gourmet paketu pa vas čaka še večji užitek in popolna izkušnja. In sicer:

  • razkošni telečji wellington, ki ga le postavite v pečico, počakate 30 minut in servirate (za 2 osebi)
  • nežno hrustljavi lososov file, ki smo mu dodali žafran in jadranske gambere v kruhovi skorji, , ki ga je prav tako potrebno le postaviti v pečico za manj kot pol ure in jed je pripravljena (za 2 osebi).

Pri obeh jedeh zraven serviramo še solato z izjemno bogatim in razkošnim goma prelivomom.

Prednaročila sprejemajo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Valentinov paket na dom: https://www.pavus.si/novice/pavus-pri-vas-doma

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI
»VALENTINOVO S PAVUSOM PRI TEBI DOMA«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije »Valentinovo s Pavusom pri tebi doma« (v nadaljevanju: nagradna akcija).

Organizator nagradne akcije je: NT-RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je: An.Nika, d. o. o., Aškerčeva ulica 14, 3000 Celje.

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega Tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na Radiu Celje, najave pa tudi na uradni FB-strani Radia Celje. Nagradna akcija ni pod domeno družabnega omrežja Facebook. Facebook ne sponzorira nagradne akcije, je ne podpira ali upravlja, temveč je le njen gostitelj. Najava nagradne igre je tudi na instagram profilu Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE IGRE

5. člen

Nagradna akcija traja od 6. 2. 2021 do 12. 2. 2021.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih igrah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji Valentinovo s Pavusom pri tebi doma.

Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne igra strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih igrah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne igre), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade tudi če:
⦁ se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,
⦁ se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,
⦁ da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne igre oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,
⦁ udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,
⦁ udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne igre ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen

Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akciji.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

6. februarja bo izvajalec  na Radiu Celje objavil nagradno akcijo. Prijavite se lahko vsi, ki boste v obrazec, objavljen na spletni strani www.radiocelje.si, zapisali zanimivo jed (vključno s sestavinami), ki ste jo kdajkoli pripravili za svojega partnerja ali prijatelja.  V petek, 12. februarja, bomo objavili nagrajenca, ki je po mnenju chefa Marka  Pavčnika pripravil najbolj domiselno jed.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podelil Valentinovo večerjo/kosilo za 2 osebi.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarnih nagrad ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne igre ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu se posredujejo naročniku in podeljevalcu nagrade. Nagrajenec bo  po dogovoru  nagrado prejel z osebnim prevzemom ali dostavo na dom.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno igro oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih.

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne igre, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni igri, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:
⦁ ustrezne informiranosti;
⦁ popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;
⦁ izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;
⦁ omejitve obdelave;
⦁ prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;
⦁ ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:
⦁ za nagradne igre Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si
Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si.

Celje, 5. 2. 2021

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam