Novi tednik in Radio Celje izpolnjujeta otroške želje.

Novi tednik in Radio Celje izpolnjujeta otroške želje.
Aktualno
Tipografija

Citycenter Celje že 12 let pripravlja edinstveno humanitarno akcijo v slovenskem prostoru, s katero ob koncu leta obdari vse otroke iz rejniških družin iz celotne celjske regije. Do letos obdaril že 1.600 otrok.

Otroci od 5. do 10. leta so svoje novoletne želje narisali, nekaj risbic je izobešenih na posebni smrečici želja v nakupovalnem središču Citycenter Celje, kjer lahko obiskovalci izberejo določeno risbico in uresničijo željo mladega »slikarja«. »V okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce vse od leta 2009 skrbimo za obdarovanje vseh otrok iz celjske regije, ki živijo v rejniških družinah. Za tiste otroke, ki niso vključeni v risanje novoletnih želja, poskrbimo v Citycentru Celje, tako da jim podarimo naše darilne bone Desetake, da si na ta način lahko izpolnijo svoje praznične želje,« pravi Darja Lesjak, vodja nakupovalnega središča Citycenter Celje.

V medijski hiši NT & RC smo se letos odločili, da bomo skupaj z našimi bralci in poslušalci postali ambasadorji te dobrodelne akcije in pomagali izpolniti tri želje rejniških otrok. Amar, star 7 let, si želi skiro. To željo mu bomo izpolnili mi kot ambasador akcije. Vas pa prosimo, da nam pomagate izpolniti še preostali dve želji. Sedemletna Julija si želi knjigo o živalih, Adrijana, stara prav tako 7 let, voziček za punčke.

Tiste, ki ste pripravljeni darovati, prosimo, da se prijavite na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Prvega, ki se bo prijavil za določeno nagrado, bomo obvestili o načinu prevzema darila

 

Z VAMI V ŽIVO

Andreja Petrovič

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

Sledite nam