Marko Škugor

Marko Škugor
Aktualno
Tipografija

„Znam peti, ne znam se pa vrteti.“

 

Vzdušje v studiu Radia Celje je bilo na zadnji dan meseca avgusta kljub oblačnemu vremenu res fantastično. Voditelja jutranjega ritma Tanjo in Boštjana je obiskal prvi glas in najlepši stas Dalmacije, Marko Škugor.

Navdušil nas je s petjem v živo, ko je zapel čustveno "Samo s tobom sam upoznao ljubav", največkrat slišano na porokah in poročnih slavjih ter "Ružo bila", ki jo sicer izvaja v duetu z Luko Basijem, a jo je tudi sam vrhunsko in s polno mero čustev zapel našim poslušalcem.

Je pa Marko tudi priznal, da ni najboljši plesalec in se kljub temu odzval simpatičnemu povabilu voditeljice Tanje, ter drugič v življenju zaplesal in to na lastno skladbo.

Zakaj je Marko v glasbi tenor, v kuhinji pa teror, katere stri stvari bi vzel na samotni otok in kako se loti kuhanja jajc in kave, pa prisluhnite v spodnjem avdio posnetku.

V kratkem videu pa si oglejte kako čudovito se je bilo prebujuati s simpatičnima Tanjo in Boštjanom ter karizmatičnim Markom Škugorjem, ki nas bo s svojimi najlepšimi in največjimi hiti začaral tudi na KONCERTU LETA, 19. septembra, ob 20.00 na Celjskem sejmu, kjer Novi tednik in Radio Celje pripravljata mega rojstnodnevni koncert.

Hitro po vstopnice na Eventim.si in Petrol.


 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam

Prireditvenik