Dve Tanji v en glas.

Dve Tanji v en glas.
Aktualno
Tipografija

Zapeli in odžagali sta skupaj. Ena z radijsko, druga pa s pevsko kilometrino.

V jutranjem ritmi na Radiu Celje je bilo spet glasno in veselo. Kako ne bi bilo, ko pa se je že navsezgodaj v radijskem studiu pojavila igriva Tanja Žagar, ki nam je prišla prestavit svoj novi duet s hrvaško klapo Šufit, Za cili život.

Prelepa, čutna in nostalgična pesem, pa tudio videospot, sta nastala v Splitu. Čeprav pesem prinaša pridih poletja, je po svoji vsebini, sporočilu ter nežnosti izvedbe, brezčasna in zelo ganljiva. Tako se bo globoko v srce vtisnila ne le večnim romantikom, ampak tudi vsem ostalim. Tanja Žagar in klapa Šufit želijo, da bi pesem zbližala čimveč ljudi in prebudila najlepša čustva.

Zelo čustveno pa je Tanja odreagirala tudi na vprašanje, kaj je bila njena največja neumnost, ki jo je kadarkoli naredila. Smeha in prave akcije pa ni manjkalo niti ob izzivu, ki sta ga Tanji postavila jutranja voditelja Tanja in Boštjan. Ob žaganju deske je morala Tanja tudi zapeti. Ni pa pela sama. Kdo ji je pomagal žagati in peti, preverite v simpatičnem videu, celotnemu pogovoru pa prisluhnite v priloženem avdio posnetku.


 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam

Prireditvenik