Moja idealna klima z Radiem Celje in s trgovskim centrom OBI

Moja idealna klima z Radiem Celje in s trgovskim centrom OBI
Aktualno
Tipografija

Dolgi vroči dnevi so tu. In ni lepšega, ko si dom lahko ohladimo, kot si želimo. Pri tem pa seveda pomaga dobra klima. Zdaj je lahko vaša, saj vam jo podarita Radio Celje in trgovski center OBI, najljubša trgovina mojstrovalcev.

Kako sodelovati v nagradni igri?

Odgovorite na nagradno vprašanje: Koliko poslovalnic ima OBI v Sloveniji?

Sodelujete tako, da izpolnite spodnji obrazec in vpišete pravilen odgovor.

Warning! JavaScript must be enabled for this form to work properly.

Moja idealna klima z Radiem Celje in s trgovskim centrom OBI

 

Za nagradno akcijo se lahko prijavite od 4. do 10. julija (do 8.00). V petek, 10. julija, bomo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel klimatsko napravo Cooper&Hunter VERITAS in njeno namestitev.

Klima Cooper&Hunter Veritas:

 • moč hlajenja: 3,5kW,
 • moč gretja: 3,6kW,
 • območje delovanja: -15°  do 48°C,
 • energijski razred: A++ / A+,
 • plin R32,
 • vgrajen wifi modul,
 • 5 let garancije,
 • 619,99 eur,
 • 5 let neobvezujoče garancije.
Sredi poletja nas visoke temperature že motijo in prav zaželimo si prijetno osvežujoč zrak iz klimatske naprave. Da bo odločitev za nakup klimatske naprave lažja, vam v trgovini OBI ponujajo tudi namestitev in priklop izbranih klimatskih naprav s pomočjo certificiranih strokovnjakov.
 

OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

Največji trgovec z izdelki za gradnjo, dom in vrt v Evropi že več kot 20 let uspešno posluje in zadovoljuje potrebe tudi slovenskih potrošnikov. V Sloveniji lahko OBI obiščete v osmih poslovalnicah.
 
Veseli smo, da vam z bogatim izborom kvalitetnih izdelkov pomagamo graditi, prenavljati ter urejati vaše domove in vrtove.
 
V pestri ponudbi izdelkov boste našli vse potrebno za vaše domače projekte gradnje ali obnove - okna, vrata, talneobloge, ploščice, barve, luči in ostale potrebne izdelke. Pri izbiri vam bodo s strokovnim svetovanjem pomagali naši zaposleni. Pravi projekti pa potrebujejo pravo orodje – skupaj bomo našli tistega, ki je za vaše potrebe najbolj primeren.
 
Še posebej smo ponosni na naš vrtni center, kjer za visoko kvalitetne rastline skrbimo v kontroliranem okolju. Pri nakupu vam nudimo tudi strokovno svetovanje za izbor najprimernejših rastlin za vaš dom in okolico. Poleg rastlin pa boste našli še druge potrebne izdelke, ki bodo vaš vrt ali teraso spremenili v prostor za popolno sprostitev; vrtno pohištvo, senčila, žare, zunanja svetila, in še marsikaj.
 
Poznate naše storitve?
 • Brezplačni 3D izris kopalnice v izbranih centrih (v Ljubljani, Kranju, Kopru, Celju ali Mariboru) s strokovnim svetovanjem in širokim izborom priznanih blagovnih znamk.
 • V naši mešalnici barv vam zmešamo vsak barvni odtenek.
 • Pri nas kupljen les vam brezplačno razrežemo natančno po meri in po želji zalepimo tudi robne trakove,
 • kupljeno blago pa vam tudi z veseljem in po zelo ugodni ceni dostavimo na dom.

Pomagamo vam tudi pri vaših večjih projektih – naši projektni svetovalci vam bodo svetovali, kaj vse potrebujete za izvedbo projekta ter vam pripravili individualno ponudbo, prilagojeno vašim meram.

Pa še namig za vaše prijatelje mojstrovalce - OBI-jeva darilna kartica je popolno darilo za vse mojstrovalce, ki jih želite obdariti.

Obiščite jih v Kidričevi ulici 32 v Celju vsak dan od ponedeljka do sobote od 8. do 20. ure.

OBI - Za boljše domove in lepše vrtove

 

PRAVILA ZA SODELOVANJE V NAGRADNI AKCIJI

 »MOJA IDEALNA KLIMA Z RADIEM CELJE IN S TRGOVSKIM CENTROM OBI«

SPLOŠNO

1. člen

Ta pravila določajo način izvedbe akcije Moja idealna klima z Radiem Celje in s trgovskim centrom OBI. (v nadaljevanju: nagradna akcija)

Organizator nagradne akcije je: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje (v nadaljevanju: organizator).

Naročnik akcije in podeljevalec nagrad v nagradni akciji je OBI, trgovina z materiali za gradnjo in dom, d. o. o, Jurčkova cesta 226, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju: podeljevalec).

2. člen

Pravila nagradne akcije so javno objavljena na spletnih straneh: www.radiocelje.si, ob čemer pa veljajo tudi Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Novega tednika in Radia Celje, objavljeni na spletni strani  www.nt-rc.si.

3. člen

Nagradna akcije poteka na uradni spletni strani Radia Celje.

NAMEN

4. člen

Namen nagradne akcije je promocija organizatorja in naročnika nagradne igre oz. podeljevalca.

TRAJANJE NAGRADNE AKCIJE

5. člen

Nagradna akcija traja od 4. 7. 2020 do 10. 7. 2020.

SODELOVANJE IN OMEJITEV SODELOVANJA

6. člen

V nagradnih akcijah lahko sodeluje vsaka polnoletna oseba, ki se strinja s Splošnimi pogoji sodelovanja v nagradnih akcijah ter Pravili za sodelovanje v nagradni akciji Moja idealna klima z Radiem Celje in s trgovskim centrom OBI.
Šteje se, da se s sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči s vsemi pogoji in pravili nagradne akcije strinja in jih sprejema.

7. člen

V kolikor oseba ni polnoletna, je sodelovanje v nagradnih akcijah veljavno le ob soglasju starša oziroma zakonitega zastopnika.

8. člen

Sodelovanje v nagradni akciji ni dovoljeno pravnim osebam.

Zaposleni v podjetju NT&RC in zaposleni v podjetju podeljevalca (partnerja nagradne akcije), njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne akcije, v nagradni akciji ne smejo sodelovati.

9. člen

Nepopolnih prijav (manjkajoči osebni podatki, nepravilni odgovori in podobno) v nagradnih akcijah ne upoštevamo.

10. člen

Organizator si pridržuje pravico, da ne podeli nagrade, če:

 • se pojavi utemeljen dvom v istovetnost podatkov udeleženca,

 • se ugotovi, da nagrajenec ne izpolnjuje pogojev, določenih v pravilih,

 • da je sodeloval v nagradni akciji v nasprotju s pravili in pogoji nagradne akcije oz. da je bil izžreban v nasprotju s temi pravili,

 • udeleženec ne posreduje svojih podatkov, potrebnih za prevzem nagrade,

 • udeleženec ne želi izpolniti obveznosti v skladu s pravili in pogoji nagradne akcije ali jih ne izpolni pravočasno.

Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki jih ima do nagrajenca na podlagi teh pravil in javne obljube nagrade.

PREKLIC SODELOVANJA

11. člen


Udeleženec lahko v času trajanja nagradne akcije prekliče svoje sodelovanje v nagradni akciji tako, da pošlje sporočilo na elektronski naslov organizatorja nagradne akcije.

Po prejemu tega sporočila se udeleženca izloči iz nagradne akcije.

NAČIN SODELOVANJA V NAGRADNI AKCIJI

12. člen

Od 4. do 10. julija boste na spletni strani Radia Celje lahko sodelovali v nagradni akciji ter prejeli nagrado – klimatsko napravo Cooper&Hunter VERITAS in njeno namestitev.

NAGRADA, OBJAVA NAGRAJENCA IN PREVZEM NAGRADE

13. člen

Podeljevalec bo v okviru nagradne akcije podaril klimatsko naprava Cooper&Hunter VERITAS in njeno namestitev.

Nagrade niso prenosljive ali zamenljive. Nedenarne nagrade ni mogoče izplačati v denarju.

Organizator nagradne akcije ne odgovarja in ne prevzema nikakršne odgovornosti v zvezi s podeljeno nagrado podeljevalca, nagrajenec pa zoper organizatorja ne more uveljavljati nikakršnega zahtevka.

Organizatorjeva odločitev glede vseh zadev je dokončna in je ni moč spremeniti.

14. člen

Podatki o nagrajencu in elektronski naslov sodelujočih se posredujejo podeljevalcu nagrade. Nagrajenec se z podeljevalcem nagrade dogovori za datum namestitve klimatske naprave.

Nagrajenec je v zvezi z nagradno akcijo oz. prejemom nagrade lahko fotografiran in sneman za promocijske aktivnosti organizatorja, podeljevalca ter z njimi povezanih tretjih oseb, pri čemer se fotografije, posnetki in podatki za promocijske aktivnosti objavijo na spletnih straneh, FB in v drugih medijih. 

15. člen

Za prevzem nagrade morajo nagrajenci sporočiti svojo telefonsko številko in naslov.

Za prevzem nagrad večjih vrednosti morajo nagrajenci sporočiti davčno številko in če v posebnih pravilih ni določeno drugače, praviloma poravnati akontacijo dohodnine, povezano s prejemom nagrade.

16. člen

Sodelujoči v nagradni igri se s sodelovanjem v nagradni akciji ne bodo vključili v noben SMS-klub in ne bodo prejemali nikakršnih plačljivih SMS-sporočil, jih bo pa o posebnih akcijah na elektronski naslov obvestil trgovec z materiali za gradnjo in dom OBI.

ZASEBNOST IN VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

17. člen

Organizator obdeluje osebne podatke udeležencev nagradne akcije, ki se zahtevajo pri posamezni nagradni akciji. Zbirajo se osebni podatki, kot so: ime in priimek in telefonska številka; v primeru nagrajenca pa tudi: naslov, elektronski naslov, davčna številka (nagrajenec), fotografija, video. Organizator lahko obdelavo osebnih podatkov prepusti tudi svojemu pogodbenemu obdelovalcu.

 Organizator obdeluje osebne podatke za namene izvedbe nagradne akcije in obveščanja o poteku nagradne akcije, žrebu ter podelitvi nagrade ter promocije podeljevalca nagrade, v primeru, da se nagrade podeli javno oz. se dogodek o podelitvi fotografira ali snema ter objavi.

 V kolikor nagrada presega določeno vrednost, se podatki o nagrajencu obdelujejo tudi z namenom izpolnitve davčnih in računovodskih predpisov oz. zahtev.

18. člen

Osebni podatki udeležencev se za namen izpolnitve nagradne igre posredujejo tudi podeljevalcu nagrade.

 S sodelovanjem v nagradni akciji sodelujoči dovoli organizatorju in podeljevalcu nagrade, da se njegovi osebni podatki (osnovni podatki udeleženca, fotografija, video ali drug podatek v zvezi z nagradno igro) v povezavi s potekom nagradne akcije, žrebom ali podelitvijo nagrade javno objavijo na spletnih straneh organizatorja in podeljevalca, Facebook strani in v morebitnih drugih medijih (npr. v časopisu Novi tednik ali se sporočijo v etru Radia Celje).

19. člen

Osebni podatki udeleženca nagradne akcije se bodo obdelovali zgolj toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

Podatki o sodelujočih se hranijo do največ 60 dni po zaključeni nagradni akciji. Podatki o nagrajencih hrani organizator v skladu z davčnimi in računovodskimi predpisi, v kolikor je podeljevalec nagrade tudi organizator.

20. člen

V kolikor je udeleženec podal soglasje tudi za obdelavo njegovih podatkov za druge namene (npr. za prejemanje promocijskih sporočil), se podatki, za katere ni določena zakonska hramba ali je potekel rok za izbris pri sodelovanju v nagradni akciji, brišejo po preklicu soglasja.

Preklic se lahko izvede kadarkoli, pisno na naslov: NT&RC, d. o. o., Celje, Prešernova ulica 19, 3000 Celje ali na elektronski naslov: gdpr@nt-rc.si.

21. člen

Udeleženec kot oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, ima pravico do:

 • ustrezne informiranosti;

 • popravka osebnih podatkov in dopolnitve nepopolnih osebnih podatkov;

 • izbrisa osebnih podatkov v določenih primerih npr. če je dosežen namen obdelave in ni druge podlage za obdelavo osebnih podatkov;

 • omejitve obdelave;

 • prenosljivosti podatkov vendar le v primeru, da obdelava temelji na privolitvi ali na pogodbi in v kolikor se obdelava izvaja z avtomatiziranimi sredstvi;

 • ugovora.

Zahtevo za uveljavljanje pravic lahko posredujete na e-naslov: gdpr@nt-rc.si

22. člen

Organizator se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Splošno uredbo o varstvu podatkov.

DOPOLNITEV IN SPREMEMBA POGOJEV IN PRAVIL NAGRADNE AKCIJE

 23. člen

Organizator lahko spreminja pravila in pogoje sodelovanja v nagradni akciji. Hkrati se zavezuje, da bo na primeren način in na primernem mestu uporabnike obvestil o vsaki spremembi pravil.

DODATNE INFORMACIJE

 24. člen

Kakršna koli vprašanja, ki se nanašajo na nagradne akcije, lahko zainteresirani sporočijo:

 • za nagradne akcije Radia Celje: na elektronski naslov: radio@nt-rc.si

Dodatna vprašanja ali posredovanje zahtev v zvezi z obdelavo osebnih podatkov lahko zainteresirani sporočijo na elektronski naslov gdpr@nt-rc.si

 

Celje, 4. 7. 2020

 

 

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam