Poletje z njimi je edinstveno doživetje!

Poletje z njimi je edinstveno doživetje!
Aktualno
Tipografija

Skupina Eros nam je ob vstopu v poletni čas romantike prinesla en topel objem ljubezni v glasbi.

Veliki prijatelji in vrhunski glasbeniki - tenorista Matej Dolar in Miha Lesjak, baritonist Dejan Korenak in basist Jože Sadek - so poskrbeli, da bo ta čaroben poletni čas ostal v spominu za vedno.

Ljubezni brezpogojno predani Erosi so tokrat posneli sentimentalno skladbo o izgubljeni ljubezni, ki se v bežnih spominih vrača pred oči in obuja nekdanje srečne skupne trenutke ob zavedanju osamljenosti. Štirje odlični glasbeniki so s svojimi vokali, podkrepljenimi z Dejanovim saksofonom, občuteno naslikali bolečo izgubo, ko ljubezen ni bila več uslišana. Spomini na ljubljeno so še živi in slike pred očmi vsakič prikličejo občutje skupne sreče,  ki hitro izgine ob zavedanju, da je treba upanje opustiti in živeti s spomini, a tudi neusahljivim optimizmom.

V maju se največkrat razcveti ljubezen, zato je v tem času toliko bolj boleče doživeti nesrečno ljubezen in osamljenost. Strto srce moškega ne trpi nič manj od ženskega, kar začutimo ob nežni skladbi Erosov Slike pred očmi.

Erosi so bili izjemno ustvarjalni, saj so posneli tudi čudovit videospot s simpatičnim parom v naročju Logarske doline, v katerem se lahko predate krasni nežni skladbi:

Za moč celjenja pozabe nesrečne ljubezni sta tokrat poleg pevcev poskrbela avtorica besedila Urška Mitrović in Marko Pezdirc, ki je ustvaril glasbo in aranžma.

Z VAMI V ŽIVO

Radio Celje

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam