Na Pikniku Katrce smo praznovali rojstni dan Radia Celje!

Na Pikniku Katrce smo praznovali rojstni dan Radia Celje!
Akcije
Tipografija

Minulo nedeljo smo na Celjski koči praznovali 67. Rojstni dan Radia Celje. Letos smo praznovanje združili s piknikom Katrce in skupaj uživali na Celjski koči.

S številnimi našimi poslušalci in bralci smo uživali v pravem piknik vzdušju in peli ter plesali z našimi številnimi glasbenimi prijatelji. Z nami so bili Skupina Katrca, Dadi – Daz, Veseli svatje, ansambel Spev, Božidar Wolfand Wolf, Miran Rudan, Buryana, Modrijani in Petovia Kvintet. Voditeljica oddaje Katrca na Radiu Celje je studijski mikrofon tokrat zamenjala za odrskega in širila dobro voljo po tem celjskem biseru, Celjski koči.

Na odru so peli in igrali tudi finalisti projekta Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo iz Savinjske regije, za otroško animacijo s poslikavo otrok, z ustvarjalnimi delavnicami in s cirkuškimi vragolijami pa sta poskrbela Brata Malek. Bilo je fantastično, vreme nam je več kot služilo, vzdušje pa je bilo odlično!

Generalni pokrovitelj Piknika Katrce in praznovanja rojstnega dne Radia Celje je bil Center Jager Celje, pokrovitelja pa Šotori Petre in podjetje Novatel. 

Foto: Andraž Purg - GrupA

Z VAMI V ŽIVO

Tanja Seme

voditelj

Trenutno poslušate:

Prometni telefon Radio Celje 080 13 02

Mali o

Če karkoli oddajate ali potrebujete kliknite na ustrezno spodnjo povezavo:

ODDAM
POTREBUJEM
(objava je vsako sredo)

OBRAZCI

Sledite nam

Prireditvenik